OYMAK: CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 03:28, Güncelleme: 26.05.2018 - 10:43 3982+ kez okundu.
 

OYMAK: CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak 24 haziran seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi esnafını ziyaret etti. Oymak, ekonomi üzerinden yapılan saldırılara cevabın 24 Haziran'da verileceğini söyledi 
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Hasan Oymak, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde 3'ncü sanayi esnafını ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Avukat Hasan Oymak, son günlerdeki dolar yükselişinin, dış güçlerin oyunu olduğunu vatandaşın da bildiğini belirterek, "Artık herkes Türkiye'nin son yıllardaki büyümesi, güçlenmesi ve kararlı adımlarını gördü. Düşmanlarımız, bizi istemeyen devletler ise bunu açıkça göstermekte ve Türkiye aleyhine oynanan oyunlarda bunu açıkça göstermektedir.  Ülkemiz yeni bir döneme giriyor. Artık daha da güçlü, daha da kararlı ve daha da başarılı günlere giden bu yolda, engellemek için bu sefer ekonomi, döviz üzerinden saldırmaya başladılar. 15 Temmuz yetmedi, terör olayları yetmedi, dinimiz üzerindeki oyunları tutmadı şimdi ekonomik oyun peşindeler. Esnafımız, işçimiz, bu oyunu görmesi bizleri ayrı bir heyecanlandırdı. Artık Türkiye bu oyunları bozacak ve 24 Haziranda yeni sistem ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yoluna devam edecek" dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak 24 haziran seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi esnafını ziyaret etti. Oymak, ekonomi üzerinden yapılan saldırılara cevabın 24 Haziran'da verileceğini söyledi 

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Hasan Oymak, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde 3'ncü sanayi esnafını ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Avukat Hasan Oymak, son günlerdeki dolar yükselişinin, dış güçlerin oyunu olduğunu vatandaşın da bildiğini belirterek, "Artık herkes Türkiye'nin son yıllardaki büyümesi, güçlenmesi ve kararlı adımlarını gördü. Düşmanlarımız, bizi istemeyen devletler ise bunu açıkça göstermekte ve Türkiye aleyhine oynanan oyunlarda bunu açıkça göstermektedir. 

Ülkemiz yeni bir döneme giriyor. Artık daha da güçlü, daha da kararlı ve daha da başarılı günlere giden bu yolda, engellemek için bu sefer ekonomi, döviz üzerinden saldırmaya başladılar. 15 Temmuz yetmedi, terör olayları yetmedi, dinimiz üzerindeki oyunları tutmadı şimdi ekonomik oyun peşindeler. Esnafımız, işçimiz, bu oyunu görmesi bizleri ayrı bir heyecanlandırdı. Artık Türkiye bu oyunları bozacak ve 24 Haziranda yeni sistem ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yoluna devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.