OTOYOLUN KREDİSİ O BANKADAN

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 11:44, Güncelleme: 27.12.2018 - 11:44 2831+ kez okundu.
 

OTOYOLUN KREDİSİ O BANKADAN

"Yıllık ortalama yüzde 18-19 bandında büyümeyi hedefliyoruz"
Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, AA muhabirine bankacılık sektörü, Türkiye ekonomisi ve Kuveyt Türk'e ilişkin yaptığı değerlendirmede, 2018'in küresel anlamda genişlemeci para politikalarından sıkılaşmaya doğru geçiş yapılan, ticaret savaşlarının kısıtlayıcı etkilerinin konuşulduğu bir yıl olduğunu söyledi. Uyan ayrıca yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. "Önümüzdeki yıl makroekonomik dengelenme sürecinde aktif kalitesi gözetilerek kredi kanallarının açık tutulması ve artan fonlama maliyetleri nedeniyle daralan marjlar dikkate alındığında karlılığın korunması bankacılık sektörü için öncelikli olacaktır. Şu anda gündemimizde yakın zamanda ihalesi yapılan Aydın-Denizli otoyolu var. Bununla birlikte şehir hastaneleri projeleri ile de yakından ilgileniyoruz. 2018'de 500'ün üzerinde kişi ailemize katıldı. 2019'da bu sayının da üzerine çıkmayı planlıyoruz. 2019'da en az 10 şube açmayı hedefliyoruz"dedi.
"Yıllık ortalama yüzde 18-19 bandında büyümeyi hedefliyoruz"

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, AA muhabirine bankacılık sektörü, Türkiye ekonomisi ve Kuveyt Türk'e ilişkin yaptığı değerlendirmede, 2018'in küresel anlamda genişlemeci para politikalarından sıkılaşmaya doğru geçiş yapılan, ticaret savaşlarının kısıtlayıcı etkilerinin konuşulduğu bir yıl olduğunu söyledi.

Uyan ayrıca yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. "Önümüzdeki yıl makroekonomik dengelenme sürecinde aktif kalitesi gözetilerek kredi kanallarının açık tutulması ve artan fonlama maliyetleri nedeniyle daralan marjlar dikkate alındığında karlılığın korunması bankacılık sektörü için öncelikli olacaktır. Şu anda gündemimizde yakın zamanda ihalesi yapılan Aydın-Denizli otoyolu var. Bununla birlikte şehir hastaneleri projeleri ile de yakından ilgileniyoruz. 2018'de 500'ün üzerinde kişi ailemize katıldı. 2019'da bu sayının da üzerine çıkmayı planlıyoruz. 2019'da en az 10 şube açmayı hedefliyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.