izmirin-konutta

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 13:32, Güncelleme: 13.06.2018 - 13:45 3163+ kez okundu.
 

izmirin-konutta

İzmir’in konutta kazandıran ilçesi


Son yıllarda konut fiyat artışıyla dikkat çeken İzmir, 4 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehri olarak adından söz ettiriyor.
İzmir’in konutta kazandıran ilçesi Son yıllarda konut fiyat artışıyla dikkat çeken İzmir, 4 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehri olarak adından söz ettiriyor. Yeni projelerin artış gösterdiği İzmir, yatırım, ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle öne çıkıyor. Emlak sektörünün prim değeri yükselen şehri İzmir, büyükşehirlerin dışında Anadolu şehirlerinden de hızla göç alıyor. Göç alması, yeni projelerin artması ve denize kıyısı olması İzmir’de konut fiyat artışının başlıca nedenleri arasında yer alıyor. İzmir satılık daire fiyatları ise emlak yatırımı yapmak isteyenler için önemli konuların başında geliyor. Peki, izmir satılık daire fiyatları ne kadar? İzmir’de satılık konut fiyatları son bir yılda ne kadar arttı? İşte İzmir emlak piyasasına dair merak edilenler! İzmir satılık daire fiyatları ne kadar? Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İzmir satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1.26 artış gösterdi. İzmir’de ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 857 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda izmir satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, 214 bin 272 TL ile 357 bin 100 TL arasında değişiklik gösterirken, ortalama konut satış fiyatı 285 bin 696 TL olarak ölçümleniyor. İzmir kiralık daire fiyatları 923 TL’den başlıyor! Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İzmir’de ortalama 100 metrekarelik bir dairenin kira fiyatı, en düşük 923TL, en yüksek 1.539 TL arasında gösterilirken, ortalama kira fiyatı 1.231 TL olarak belirtiliyor. İzmir’in konutta kazandıran ilçesi: Konak İzmir’de Buca, Karabağlar, Bornova, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Torbalı, Menemen, Gaziemir, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa, Menderes, Tire, Balçova, Narlıdere, Urla, Kiraz, Dikili, Çeşme, Seferihisar, Bayındır, Selçuk, Güzelbahçe, Foça, Kınık, Beydağ ve Karaburun olmak üzere toplam 30 ilçe bulunuyor. 30 ilçe arasında satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip yer Konak oldu. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Konak satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.93 artış gösterdi. Konak ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 620 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 17 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Konak’ta satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 196 bin 532 TL ile 327 bin 600 TL arasında değişiyor.

İzmir’in konutta kazandıran ilçesi


Son yıllarda konut fiyat artışıyla dikkat çeken İzmir, 4 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehri olarak adından söz ettiriyor.

İzmir’in konutta kazandıran ilçesi


Son yıllarda konut fiyat artışıyla dikkat çeken İzmir, 4 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık üçüncü şehri olarak adından söz ettiriyor.
Yeni projelerin artış gösterdiği İzmir, yatırım, ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle öne çıkıyor. Emlak sektörünün prim değeri yükselen şehri İzmir, büyükşehirlerin dışında Anadolu şehirlerinden de hızla göç alıyor. Göç alması, yeni projelerin artması ve denize kıyısı olması İzmir’de konut fiyat artışının başlıca nedenleri arasında yer alıyor. İzmir satılık daire fiyatları ise emlak yatırımı yapmak isteyenler için önemli konuların başında geliyor. Peki, izmir satılık daire fiyatları ne kadar? İzmir’de satılık konut fiyatları son bir yılda ne kadar arttı? İşte İzmir emlak piyasasına dair merak edilenler! İzmir satılık daire fiyatları ne kadar? Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İzmir satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1.26 artış gösterdi. İzmir’de ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 857 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda izmir satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, 214 bin 272 TL ile 357 bin 100 TL arasında değişiklik gösterirken, ortalama konut satış fiyatı 285 bin 696 TL olarak ölçümleniyor. İzmir kiralık daire fiyatları 923 TL’den başlıyor! Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İzmir’de ortalama 100 metrekarelik bir dairenin kira fiyatı, en düşük 923TL, en yüksek 1.539 TL arasında gösterilirken, ortalama kira fiyatı 1.231 TL olarak belirtiliyor. İzmir’in konutta kazandıran ilçesi: Konak İzmir’de Buca, Karabağlar, Bornova, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Torbalı, Menemen, Gaziemir, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa, Menderes, Tire, Balçova, Narlıdere, Urla, Kiraz, Dikili, Çeşme, Seferihisar, Bayındır, Selçuk, Güzelbahçe, Foça, Kınık, Beydağ ve Karaburun olmak üzere toplam 30 ilçe bulunuyor. 30 ilçe arasında satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip yer Konak oldu. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Konak satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.93 artış gösterdi. Konak ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 2 bin 620 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 17 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Konak’ta satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 196 bin 532 TL ile 327 bin 600 TL arasında değişiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.