Üniversiteli gençler hasta çocukların gönüllerini kazandı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 15:46, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:49 2351+ kez okundu.
 

Üniversiteli gençler hasta çocukların gönüllerini kazandı

Üniversiteli gençler hasta çocukların gönüllerini kazandı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri “Neşeli Kalpler, Gülümseyen Yüzler” projesi ile hasta çocuklarla eğlenceli anlar yaşadı.PAÜ Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde yatan çocuklara eğitici etkinlikler gerçekleştirdi. Projede yer alan Anestezi Programı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri serviste yatan çocuklarla bol kahkahalı, eğlenceli ve aynı zamanda eğitici etkinlikler gerçekleştirerek; onlara hastalıklarını bir nebze olsun unutturmaya çalıştı.Topluma Hizmet Uygulamaları dersini yürüten Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Dilek Uludağ Kodal, öğrencilerinin yaptığı projenin çocukların kalbine dokunduğunu ve onların özveriyle çalıştığına dikkat çekerek bu tür organizasyonların artması için bu çalışmanın bir örnek niteliğinde olmasını diledi.
Üniversiteli gençler hasta çocukların gönüllerini kazandı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri “Neşeli Kalpler, Gülümseyen Yüzler” projesi ile hasta çocuklarla eğlenceli anlar yaşadı.

PAÜ Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde yatan çocuklara eğitici etkinlikler gerçekleştirdi. Projede yer alan Anestezi Programı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri serviste yatan çocuklarla bol kahkahalı, eğlenceli ve aynı zamanda eğitici etkinlikler gerçekleştirerek; onlara hastalıklarını bir nebze olsun unutturmaya çalıştı.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersini yürüten Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Dilek Uludağ Kodal, öğrencilerinin yaptığı projenin çocukların kalbine dokunduğunu ve onların özveriyle çalıştığına dikkat çekerek bu tür organizasyonların artması için bu çalışmanın bir örnek niteliğinde olmasını diledi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.