ÖRKİ'DEN KADINLARA 8 MART JESTİ...

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2019 - 17:27, Güncelleme: 08.03.2019 - 17:27 4201+ kez okundu.
 

ÖRKİ'DEN KADINLARA 8 MART JESTİ...

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara çiçek hediye etti.
Yaptığı çalışmalarla her zaman farklı bir başkan adayı olduğunu gösteren Cumhur İttifaki AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gazi Bulvarı'nda kadınlara kırmızı karanfil hediye etti. Örki'ye AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay eşlik etti. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Adayı Örki,"Yaşam boyunca bizlerin en büyük destekçisi olan tüm vefakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi. "Kadının olduğu yerde sevgi vardır" Bir toplumun gelişiminde kadınların vazgeçilmez olduğunu belirten Başkan Adayı Örki,"Bir toplumun, ülkenin büyümesinde, gelişiminde kadınlar olmazsa olmaz, vazgeçilmezdir. Çünkü kadının olduğu yerde sevgi vardır, kadının olduğu yerde düzen vardır, kadının olduğu yerde aile vardır. Bu yüzden bir aileyi, toplumu kadınsız düşünmek imkansızdır. Kadınlarımız başımızın tacıdır." diye konuştu. Sağlıklı ve mutlu bir toplumun oluşmasında kadınların ve annelerin önemini vurgulayan Örki,"Toplumun mimarları kadınlarımızdır. Bir erkeği eğitir ve yetiştirirseniz bir kişiyi eğitmiş olursunuz. Ama bir kadını yetiştirirseniz bir nesli eğitmiş ve yetiştirmiş olursunuz. Çünkü kadın aynı zamanda bir annedir. Cefakar ve vefakar annelerimiz hiçbir karşılık beklemeksizin bizleri sevgisi ve şefkatiyle yetiştirmiştir. Bu yüzden kadınlarımızı ve annelerimizi kalbimizin en değerli yerinde saklıyoruz. Biz sevgiyi, merhameti, şefkati ve güveni kadınlarımızdan öğrendik." ifadelerini kullandı. Her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Adayı,"Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra Pamukkale Belediyesi olarak yapacak olduğumuz proje ve çalışmalarla kadınlarımızın her daim yanında ve hizmetinde olacağız. Birçok zorluk ve engelle mücadele eden kadınlarımız pozitif ayrımcılığı hakettiğine inanıyoruz. Yapacak olduğumuz projelerde kadınlarımız için ayrı alanlar ve hizmetler sunacağız. Çünkü kadınlarımız, annelerimiz her zaman en iyisi hakediyor. Ben bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara çiçek hediye etti.

Yaptığı çalışmalarla her zaman farklı bir başkan adayı olduğunu gösteren Cumhur İttifaki AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gazi Bulvarı'nda kadınlara kırmızı karanfil hediye etti. Örki'ye AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay eşlik etti. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Adayı Örki,"Yaşam boyunca bizlerin en büyük destekçisi olan tüm vefakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.

"Kadının olduğu yerde sevgi vardır"

Bir toplumun gelişiminde kadınların vazgeçilmez olduğunu belirten Başkan Adayı Örki,"Bir toplumun, ülkenin büyümesinde, gelişiminde kadınlar olmazsa olmaz, vazgeçilmezdir. Çünkü kadının olduğu yerde sevgi vardır, kadının olduğu yerde düzen vardır, kadının olduğu yerde aile vardır. Bu yüzden bir aileyi, toplumu kadınsız düşünmek imkansızdır. Kadınlarımız başımızın tacıdır." diye konuştu. Sağlıklı ve mutlu bir toplumun oluşmasında kadınların ve annelerin önemini vurgulayan Örki,"Toplumun mimarları kadınlarımızdır. Bir erkeği eğitir ve yetiştirirseniz bir kişiyi eğitmiş olursunuz. Ama bir kadını yetiştirirseniz bir nesli eğitmiş ve yetiştirmiş olursunuz. Çünkü kadın aynı zamanda bir annedir. Cefakar ve vefakar annelerimiz hiçbir karşılık beklemeksizin bizleri sevgisi ve şefkatiyle yetiştirmiştir. Bu yüzden kadınlarımızı ve annelerimizi kalbimizin en değerli yerinde saklıyoruz. Biz sevgiyi, merhameti, şefkati ve güveni kadınlarımızdan öğrendik." ifadelerini kullandı. Her zaman kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Adayı,"Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra Pamukkale Belediyesi olarak yapacak olduğumuz proje ve çalışmalarla kadınlarımızın her daim yanında ve hizmetinde olacağız. Birçok zorluk ve engelle mücadele eden kadınlarımız pozitif ayrımcılığı hakettiğine inanıyoruz. Yapacak olduğumuz projelerde kadınlarımız için ayrı alanlar ve hizmetler sunacağız. Çünkü kadınlarımız, annelerimiz her zaman en iyisi hakediyor. Ben bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.