OLAYLI GECENİN DETAYLARI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2019 - 09:40, Güncelleme: 03.03.2019 - 09:48 3874+ kez okundu.
 

OLAYLI GECENİN DETAYLARI

4 kadın snır dışı edildi, 2 kişi tutuklandı, yakalanan tüfeklere el konuldu
Denizli'nin Çivril ilçesinde dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşının huzur ve güveni sağlamak için genel asayiş uygulamalarını sürdürüyor. Ülke genelinde aynı anda yapılan asayiş uygulamasında, çalışma izni olmadığı tespit edilen 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alındı. Denetimlerde üç adette ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Çivril genelinde uygulanan asayiş denetimlerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alınırken 3 adette ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar Çivril Polis merkezinde alınan ifadelerinden sonra sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine teslim edilirken yakalama kararı olan iki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Ele geçirilen tüfeklerle ilgili olarak tüfek sahiplerine idari para cezası kesilirken tüfeklere el konuldu.
4 kadın snır dışı edildi, 2 kişi tutuklandı, yakalanan tüfeklere el konuldu

Denizli'nin Çivril ilçesinde dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşının huzur ve güveni sağlamak için genel asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

Ülke genelinde aynı anda yapılan asayiş uygulamasında, çalışma izni olmadığı tespit edilen 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alındı. Denetimlerde üç adette ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Çivril genelinde uygulanan asayiş denetimlerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan iki kişi gözaltına alınırken 3 adette ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar Çivril Polis merkezinde alınan ifadelerinden sonra sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesine teslim edilirken yakalama kararı olan iki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

Ele geçirilen tüfeklerle ilgili olarak tüfek sahiplerine idari para cezası kesilirken tüfeklere el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.