OLAYIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 18:29, Güncelleme: 28.11.2018 - 18:29 3398+ kez okundu.
 

OLAYIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!

Bugün, çöp konteynırının içinde görüntüleri ortaya çıkan yaşlı kadının videosu izleyenleri üzmüştü. Görüntülerin yayılmasının ardından, harekete geçen polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri yaşlı çiftin yaşadığı evi buldular.
Sağlık ekipleri, Sosyal Hizmetler ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı birimler, akşam saatlerinde yaşlı kadının evine ulaşmayı başardılar. Ekipler tarafından yapılan incelemede, yaşlı kadının eşi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde, kış şartlarına çokta elverişli olmayan, eski bir evde yaşadığı görüldü. Haberlere konu olan Şükran Manav’ın 15 yıldır bu şekilde sokaklarda dolaştığı ve bulduğu atıkları evine getirdiği öğrenildi. Ruhsal sağlık sorunları olduğu tahmin edilen Manav’ın eşinin emekli ve evlerinin kendilerine ait olduğu ayrıca maddi olanaklarının iyi olduğu kaydedildi. Öte yandan, Manav’ın eşi teklif edilen yardımları kabul etmediği öğrenildi, Şükran Manav’ın elimize geçen fotoğrafında,  ayaklarının çıplak olduğu detayı da gözlerden kaçmadı.      
Bugün, çöp konteynırının içinde görüntüleri ortaya çıkan yaşlı kadının videosu izleyenleri üzmüştü. Görüntülerin yayılmasının ardından, harekete geçen polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri yaşlı çiftin yaşadığı evi buldular.

Sağlık ekipleri, Sosyal Hizmetler ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı birimler, akşam saatlerinde yaşlı kadının evine ulaşmayı başardılar. Ekipler tarafından yapılan incelemede, yaşlı kadının eşi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde, kış şartlarına çokta elverişli olmayan, eski bir evde yaşadığı görüldü. Haberlere konu olan Şükran Manav’ın 15 yıldır bu şekilde sokaklarda dolaştığı ve bulduğu atıkları evine getirdiği öğrenildi. Ruhsal sağlık sorunları olduğu tahmin edilen Manav’ın eşinin emekli ve evlerinin kendilerine ait olduğu ayrıca maddi olanaklarının iyi olduğu kaydedildi.

Öte yandan, Manav’ın eşi teklif edilen yardımları kabul etmediği öğrenildi, Şükran Manav’ın elimize geçen fotoğrafında,  ayaklarının çıplak olduğu detayı da gözlerden kaçmadı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.