Tüfek kılıf ihtiyacının yüzde 30’u Denizli’den karşılanıyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2023 - 11:41, Güncelleme: 22.11.2023 - 10:00 1207+ kez okundu.
 

Tüfek kılıf ihtiyacının yüzde 30’u Denizli’den karşılanıyor

Tüfek kılıf ihtiyacının yüzde 30’u Denizli’den karşılanıyor
Denizli’de 30 yıldan bu yana 50 farklı modelde av tüfeklerine kılıf üretimi yapan firma, Türkiye’nin kılıf ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü karşılıyor.Denizli’de 30 yıldan bu yana av tüfeklerine kılıf üretimi yapan Ekrem Emiroğlu, diktikleri 50 farklı kılıf çeşitleriyle Türkiye’nin tüfek kılıfı ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü karşıladıklarını söyledi. Av malzemeleri bayiliği yaparken yaşanan ihtiyacı görüp kılıf dikmeye başladıklarını anlatan Emiroğlu, “Genellikle Karadeniz bölgesinde, Konya bölgesinde av tüfekleri üretiliyor. Müşteriler av tüfeğini alıyor ama tüfekle birlikte, tüfeği nemden rutubetten, çarpmadan, çizilmeden koruyacak kılıf gelmiyor. Av tüfeğini alan birde kılıf bulup almak için arayış içine giriyor. Bu eksikliği gördüğümde 30 yıl önce av tüfekleri için 50 farklı türde tüfek kılıfı dikmeye başladık. Üretimini yaptığımız kılıfları su geçirmez, darbeye dayanıklı, sızdırmaz kumaşlardan dikiyoruz. Kılıfımızın içinde ve üzerinde şarjör yeri, fişek bölümü, evrak bölümü, özel eşyalarını konulacağı gözler ve cepler de bulunuyor. Bünyemizde ayda yaklaşık bin 500 adet tüfek kılıfı dikimi yapabiliyoruz" dedi.Türkiye’nin farklı bölgelerinden talepler aldıklarını kaydeden Emiroğlu, "Diktiğimiz kılıflar Türkiye’nin bütün illerinde av bayilerinde satılıyor. Denizli’de de satışımız var. Farklı toptancılar aracılığıyla diktiğimiz tüfek kılıfları dünyanın farklı ülkelerine ihraçça ediliyor. Tüfek kılıfı imalatında 30 yılı geride bırakmış tecrübeli bir firma olarak Türkiye tüfek kılıfı ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü Denizli’den biz karşılıyoruz diyebilirim. Kılıfların yanında isteğe göre, soğuk, su geçirmez kumaşlardan avcı montları, avcı çantaları, montlar ve avcı yelekleri üretimi de yapabiliyoruz” diye konuştu.
Tüfek kılıf ihtiyacının yüzde 30’u Denizli’den karşılanıyor
Denizli’de 30 yıldan bu yana 50 farklı modelde av tüfeklerine kılıf üretimi yapan firma, Türkiye’nin kılıf ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü karşılıyor.

Denizli’de 30 yıldan bu yana av tüfeklerine kılıf üretimi yapan Ekrem Emiroğlu, diktikleri 50 farklı kılıf çeşitleriyle Türkiye’nin tüfek kılıfı ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü karşıladıklarını söyledi. Av malzemeleri bayiliği yaparken yaşanan ihtiyacı görüp kılıf dikmeye başladıklarını anlatan Emiroğlu, “Genellikle Karadeniz bölgesinde, Konya bölgesinde av tüfekleri üretiliyor. Müşteriler av tüfeğini alıyor ama tüfekle birlikte, tüfeği nemden rutubetten, çarpmadan, çizilmeden koruyacak kılıf gelmiyor. Av tüfeğini alan birde kılıf bulup almak için arayış içine giriyor. Bu eksikliği gördüğümde 30 yıl önce av tüfekleri için 50 farklı türde tüfek kılıfı dikmeye başladık. Üretimini yaptığımız kılıfları su geçirmez, darbeye dayanıklı, sızdırmaz kumaşlardan dikiyoruz. Kılıfımızın içinde ve üzerinde şarjör yeri, fişek bölümü, evrak bölümü, özel eşyalarını konulacağı gözler ve cepler de bulunuyor. Bünyemizde ayda yaklaşık bin 500 adet tüfek kılıfı dikimi yapabiliyoruz" dedi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden talepler aldıklarını kaydeden Emiroğlu, "Diktiğimiz kılıflar Türkiye’nin bütün illerinde av bayilerinde satılıyor. Denizli’de de satışımız var. Farklı toptancılar aracılığıyla diktiğimiz tüfek kılıfları dünyanın farklı ülkelerine ihraçça ediliyor. Tüfek kılıfı imalatında 30 yılı geride bırakmış tecrübeli bir firma olarak Türkiye tüfek kılıfı ihtiyacının yaklaşık yüzde 30’luk bölümünü Denizli’den biz karşılıyoruz diyebilirim. Kılıfların yanında isteğe göre, soğuk, su geçirmez kumaşlardan avcı montları, avcı çantaları, montlar ve avcı yelekleri üretimi de yapabiliyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.