OKULLAR TATİL

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 23:33, Güncelleme: 08.01.2019 - 00:07 3935+ kez okundu.
 

OKULLAR TATİL

Yoğun kar yağışı nedeniyle bir ilçede okular tatil edildi.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çardak ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çardak ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiğini belirtti. İlçede yoğun kar yağışı ile birlikte buzlanma ve ulaşımda meydana gelen aksaklıklar dolayısıyla okulların yarın tatil edildiğini dile getiren Oğuz, diğer ilçelerde eğitimin devam edeceğini kaydetti. Çardak Kamakamlığı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kar tatilini duyurdu. 
Yoğun kar yağışı nedeniyle bir ilçede okular tatil edildi.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çardak ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çardak ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiğini belirtti.

İlçede yoğun kar yağışı ile birlikte buzlanma ve ulaşımda meydana gelen aksaklıklar dolayısıyla okulların yarın tatil edildiğini dile getiren Oğuz, diğer ilçelerde eğitimin devam edeceğini kaydetti.

Çardak Kamakamlığı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kar tatilini duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.