Öğrencilerden sömestir etkinliğine yoğun ilgi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 23:29, Güncelleme: 25.01.2024 - 13:01 2170+ kez okundu.
 

Öğrencilerden sömestir etkinliğine yoğun ilgi

Öğrencilerden sömestir etkinliğine yoğun ilgi
Pamukkale Belediyesi’nin 6-13 yaş grubunda yer alan çocuklar için hazırladığı “Sömestir Etkinliği” coşku dolu geçtiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yoğun ilgi gören sömestir etkinliğimizde çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleri bizleri de mutlu ediyor. Tiyatrolardan, atölye çalışmalarına, animasyon gösterilerinden sürprizlerle dolu etkinliğimiz Pamukkale’de sömestir bambaşka geçiyor” dedi.Pamukkale Belediyesi, 6-13 yaş grubu çocukların sömestir tatillerini gönüllerince hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için hazırladığı “Sömestir Etkinliği” yoğun ilgi görüyor. 22 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayan etkinliklere Pamukkaleli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 6-9 yaş arasındaki çocuklar için Define Adası, Arı Maya, Gizemli Mantar Ormanı, Karagöz Öğreniyor, Rüyalar Ülkesi gibi öğretici ve eğlenceli çocuk tiyatro gösterileri sahneleniyor. 10-13 yaş grubundaki Pamukkaleli çocuklar için de Tatil Rotası Atölye Uygulamaları ile Bil Kazan Atölyesi, Geri Dönüşüme Hayat Ver Atölyesi, İletişim Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Hayalim Perdede Atölyesi ve İp Boyama Atölyesi olmak üzere 6 farklı aktivite gerçekleştiriliyor. 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta içi gerçekleşen etkinliklerde, çocuklar hem becerilerini geliştirebiliyor hem de eğlenme fırsatı buluyorlar.“Etkinlikte hem eğleniyorlar hem becerilerini geliştiriyorlar”Aktepe Sosyal Tesisler de düzenlenen etkinliğe oldukça fazla ilgi olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yoğun talepler sonrasında çocuklarımız için doğru ve güzel bir proje hazırladığımızı görüyoruz. Etkinliklerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem de becerilerini geliştiriyorlar. Çocuklarımız eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladı. Çok yoruldular. Tabi yorulan tek onlar değildi. Anne babalarımız da çok yoruldular. Bizlerde sömestir etkinliğimizde hem anne babaların biraz olsun nefes alabilmesi hem de çocukların dolu dolu bir tatil geçirmelerini istedik. Etkinliklerimizde çocuklarımıza yönelik onları düşündüren aynı zamanda eğlendiren, güldüren, spor yaptıran çeşitli etkinliklere imza atıyoruz. Çocuklarımız dileriz ki bu etkinliklerimizde çok eğlenerek, ikinci yarıyıla mutlu başlasınlar. Bizlerin amacı, ülkesine faydalı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak. Etkinliğimizle de hedefimiz bu, çocuklarımızın eğlenerek becerilerini geliştirmesini sağlamak” dedi.Ayrıca, sömestir tatilinin ikinci haftasında da etkinlikler devam edecek. Çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerin olan Kral Şakir, Maşa ile Koca Ayı ile Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı Pamukkale’ye geliyor. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda 29 Ocak 2024 Pazartesi günü Kral Şakir; 30 Ocak 2024 Salı günü Maşa ile Koca Ayı; 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Kaptan Pengu ve Arkadaşları ücretsiz olarak miniklerle buluşacak.
Öğrencilerden sömestir etkinliğine yoğun ilgi
Pamukkale Belediyesi’nin 6-13 yaş grubunda yer alan çocuklar için hazırladığı “Sömestir Etkinliği” coşku dolu geçtiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yoğun ilgi gören sömestir etkinliğimizde çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleri bizleri de mutlu ediyor. Tiyatrolardan, atölye çalışmalarına, animasyon gösterilerinden sürprizlerle dolu etkinliğimiz Pamukkale’de sömestir bambaşka geçiyor” dedi.

Pamukkale Belediyesi, 6-13 yaş grubu çocukların sömestir tatillerini gönüllerince hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için hazırladığı “Sömestir Etkinliği” yoğun ilgi görüyor. 22 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayan etkinliklere Pamukkaleli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 6-9 yaş arasındaki çocuklar için Define Adası, Arı Maya, Gizemli Mantar Ormanı, Karagöz Öğreniyor, Rüyalar Ülkesi gibi öğretici ve eğlenceli çocuk tiyatro gösterileri sahneleniyor. 10-13 yaş grubundaki Pamukkaleli çocuklar için de Tatil Rotası Atölye Uygulamaları ile Bil Kazan Atölyesi, Geri Dönüşüme Hayat Ver Atölyesi, İletişim Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Hayalim Perdede Atölyesi ve İp Boyama Atölyesi olmak üzere 6 farklı aktivite gerçekleştiriliyor. 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta içi gerçekleşen etkinliklerde, çocuklar hem becerilerini geliştirebiliyor hem de eğlenme fırsatı buluyorlar.

“Etkinlikte hem eğleniyorlar hem becerilerini geliştiriyorlar”
Aktepe Sosyal Tesisler de düzenlenen etkinliğe oldukça fazla ilgi olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yoğun talepler sonrasında çocuklarımız için doğru ve güzel bir proje hazırladığımızı görüyoruz. Etkinliklerimizde çocuklarımız hem eğleniyor hem de becerilerini geliştiriyorlar. Çocuklarımız eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladı. Çok yoruldular. Tabi yorulan tek onlar değildi. Anne babalarımız da çok yoruldular. Bizlerde sömestir etkinliğimizde hem anne babaların biraz olsun nefes alabilmesi hem de çocukların dolu dolu bir tatil geçirmelerini istedik. Etkinliklerimizde çocuklarımıza yönelik onları düşündüren aynı zamanda eğlendiren, güldüren, spor yaptıran çeşitli etkinliklere imza atıyoruz. Çocuklarımız dileriz ki bu etkinliklerimizde çok eğlenerek, ikinci yarıyıla mutlu başlasınlar. Bizlerin amacı, ülkesine faydalı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak. Etkinliğimizle de hedefimiz bu, çocuklarımızın eğlenerek becerilerini geliştirmesini sağlamak” dedi.

Ayrıca, sömestir tatilinin ikinci haftasında da etkinlikler devam edecek. Çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerin olan Kral Şakir, Maşa ile Koca Ayı ile Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı Pamukkale’ye geliyor. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda 29 Ocak 2024 Pazartesi günü Kral Şakir; 30 Ocak 2024 Salı günü Maşa ile Koca Ayı; 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Kaptan Pengu ve Arkadaşları ücretsiz olarak miniklerle buluşacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.