ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2018 - 12:56, Güncelleme: 18.09.2018 - 13:03 3687+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği.
Pamukkale İlçesi’nde bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını giderme noktasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Pamukkale Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da 1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapacak. Toplamda 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL eğitim desteği verilecek. Başvurular 28 Eylül 2018 Cuma günü sona erecek. Başvurular, gerekli tüm evraklarla ve başvuru formuyla birlikte, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli olan başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ancak internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası’ndan temin edebilecek.  BAŞVURU ŞARTLARI T.C. vatandaşı olmak Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Devlet okullarında öğrenim görüyor olmak, (Açık öğretim, özel okul ve temel liseler hariç ) Ortaokul ya da lise öğrencisi olmak, Sınıf tekrarı yapmamış olmak (Mücbir sebepler dışında) Disiplin cezası almamış olmak BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Öğrenci ve velisinin kimlik fotokopileri, Başvuran öğrencinin not ortalaması, yıl kaybı olup olmadığı ve disiplin cezasının olup olmadığına dair okuldan onaylı belge. Varsa okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri Sınıftan 5. Sınıfa; 8. Sınıftan 9. Sınıfa geçen öğrenciler için mezun olduğu okuldan not ortalaması, yıl kaybı ve disiplin cezası alıp almadığına dair onaylı belge, Varsa; kendisinin veya aile üyelerinin engelli raporu, Varsa; Şehit ya da Gazi yakını olduğunu gösteren belge, Varsa; Ev kredisi ödeme belgesi,(Bankadan alınacaktır) Araç var ya da yok olanlar Araç kaydı tescil belgesi(Karakol ya da İlçeEmniyet Müdürlüğü) Çalışan ve Emekli Aile üyelerinin her birisi için maaş bordrosu Anne veya babası esnaf olanlar ayrıca vergi levhasını ibraz etmek zorundadırlar. Anne ve babası çalışmıyor ise SGK ‘dan çalışmadığına dair belge getirmeleri gerekmektedir.  (*) NOT : Müracaatta aranan şartları taşımayan, eksik evrak getiren veya yanıltıcı beyanda bulunanların müracaatları değerlendirilmeyecektir. BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği.

Pamukkale İlçesi’nde bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını giderme noktasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Pamukkale Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da 1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapacak. Toplamda 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL eğitim desteği verilecek.

Başvurular 28 Eylül 2018 Cuma günü sona erecek.

Başvurular, gerekli tüm evraklarla ve başvuru formuyla birlikte, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli olan başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ancak internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası’ndan temin edebilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak,
  • Devlet okullarında öğrenim görüyor olmak, (Açık öğretim, özel okul ve temel liseler hariç )
  • Ortaokul ya da lise öğrencisi olmak,
  • Sınıf tekrarı yapmamış olmak (Mücbir sebepler dışında)
  • Disiplin cezası almamış olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • Öğrenci ve velisinin kimlik fotokopileri,
  • Başvuran öğrencinin not ortalaması, yıl kaybı olup olmadığı ve disiplin cezasının olup olmadığına dair okuldan onaylı belge.
  • Varsa okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri
  • Sınıftan 5. Sınıfa; 8. Sınıftan 9. Sınıfa geçen öğrenciler için mezun olduğu okuldan not ortalaması, yıl kaybı ve disiplin cezası alıp almadığına dair onaylı belge,
  • Varsa; kendisinin veya aile üyelerinin engelli raporu,
  • Varsa; Şehit ya da Gazi yakını olduğunu gösteren belge,
  • Varsa; Ev kredisi ödeme belgesi,(Bankadan alınacaktır)
  • Araç var ya da yok olanlar Araç kaydı tescil belgesi(Karakol ya da İlçeEmniyet Müdürlüğü)
  • Çalışan ve Emekli Aile üyelerinin her birisi için maaş bordrosu
  • Anne veya babası esnaf olanlar ayrıca vergi levhasını ibraz etmek zorundadırlar.
  • Anne ve babası çalışmıyor ise SGK ‘dan çalışmadığına dair belge getirmeleri gerekmektedir.

 (*) NOT : Müracaatta aranan şartları taşımayan, eksik evrak getiren veya yanıltıcı beyanda bulunanların müracaatları değerlendirilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.