ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2019 - 11:36, Güncelleme: 11.04.2019 - 11:36 4078+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır." K. Atatürk
Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü münasebeti ile 9 Nisan 2019 Salı günü Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Kürşat YELLİCE, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nesibe ÇOLAK, Rehber öğretmeni Emel KARACEYLAN ve okul öğrencilerinden Yunus Emre DEMİR, Beyza AKKAN ve Selincan GÖZEN ile birlikte Çameli' deki şehit ailesini ziyaret ettiler. 3 Kasım 1980'de şehit olan, Çameli MTAL Okul Aile Birliği üyesi Fahrettin ÖZDEMİR'in babası şehit polisimiz Servet ÖZDEMİR; eşi Bedia ÖZDEMİR'in ziyaret edilmesi ile bir kez daha anıldı. Öğrencilerimiz tarafından kendisine çiçek taktim edildi. Okul Müdürü Kürşat YELLİCE "Şehit polisimiz Servet ÖZDEMİR'in nezdinde vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun."Dedi.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır." K. Atatürk

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü münasebeti ile 9 Nisan 2019 Salı günü Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Kürşat YELLİCE, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nesibe ÇOLAK, Rehber öğretmeni Emel KARACEYLAN ve okul öğrencilerinden Yunus Emre DEMİR, Beyza AKKAN ve Selincan GÖZEN ile birlikte Çameli' deki şehit ailesini ziyaret ettiler.

3 Kasım 1980'de şehit olan, Çameli MTAL Okul Aile Birliği üyesi Fahrettin ÖZDEMİR'in babası şehit polisimiz Servet ÖZDEMİR; eşi Bedia ÖZDEMİR'in ziyaret edilmesi ile bir kez daha anıldı. Öğrencilerimiz tarafından kendisine çiçek taktim edildi.

Okul Müdürü Kürşat YELLİCE "Şehit polisimiz Servet ÖZDEMİR'in nezdinde vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun."Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.