Denizli’de mermer bloğunun altında kalan işçi hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 25.11.2023 - 09:52 1716+ kez okundu.
 

Denizli’de mermer bloğunun altında kalan işçi hayatını kaybetti

Denizli’de mermer bloğunun altında kalan işçi hayatını kaybetti
Denizli’nin Honaz ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan 2 çocuk babası 42 yaşındaki işçi, üzerine mermer bloğun düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.Kaza, saat 19.00 sıralarında Honaz ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan bir mermer fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; fabrikada çalışan yapan 42 yaşındaki Tayfur Karadeniz’in üzerine makinede kesilen mermer blok düştü. Kazayı gören diğer işçiler durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Karadeniz’in hayatını kaybettiğini belirledi.Karadeniz’in cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karadeniz’in ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. İşçinin cenazesinin bugün Çal ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.
Denizli’de mermer bloğunun altında kalan işçi hayatını kaybetti
Denizli’nin Honaz ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan 2 çocuk babası 42 yaşındaki işçi, üzerine mermer bloğun düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Honaz ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan bir mermer fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; fabrikada çalışan yapan 42 yaşındaki Tayfur Karadeniz’in üzerine makinede kesilen mermer blok düştü. Kazayı gören diğer işçiler durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Karadeniz’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Karadeniz’in cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karadeniz’in ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. İşçinin cenazesinin bugün Çal ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.