Denizlispor’da Sarıyer hazırlıkları tamamlandı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2023 - 11:51, Güncelleme: 17.11.2023 - 11:28 1747+ kez okundu.
 

Denizlispor’da Sarıyer hazırlıkları tamamlandı

Denizlispor’da Sarıyer hazırlıkları tamamlandı
TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer’le karşılaşacak olan Denizlispor’da maç hazırlıkları tamamlandı.TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer’le karşılaşacak olan Denizlispor’da hazırlıklar tamamlandı. Bu sabah tesislerde toplanan horozlar, saat: 11.00’de karayolu ile İstanbul’a hareket etti. Yeşil - siyahlı ekip yarın İstanbul’da yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Berkant Gündem ve kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen kadroda yer almazken bir haftadır U18 Milli Takımın Antalya’daki aday kadrosunda yer alan Mustafa Kaçan ise takıma katılarak maç kadrosuna dahil edildi.
Denizlispor’da Sarıyer hazırlıkları tamamlandı
TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer’le karşılaşacak olan Denizlispor’da maç hazırlıkları tamamlandı.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer’le karşılaşacak olan Denizlispor’da hazırlıklar tamamlandı. Bu sabah tesislerde toplanan horozlar, saat: 11.00’de karayolu ile İstanbul’a hareket etti. Yeşil - siyahlı ekip yarın İstanbul’da yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Berkant Gündem ve kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen kadroda yer almazken bir haftadır U18 Milli Takımın Antalya’daki aday kadrosunda yer alan Mustafa Kaçan ise takıma katılarak maç kadrosuna dahil edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.