O MAHALLELERDE OTURANLAR DİKKAT

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 15:03, Güncelleme: 28.09.2018 - 15:03 3325+ kez okundu.
 

O MAHALLELERDE OTURANLAR DİKKAT

ADM tarafından yapılan açıklamada 3224 Mahallede elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Yapılan açıklamada, 29 Eylül - 3 Ekim 2018 tarihleri arasında  bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle planlı kesinti uygulanacağı belirtildi. Yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilecektir denildi. Kesinti planlanan zaman dilimi öncesinde;  uyarıda bulunan yetkililer, elektrikle çalışan cihazlarınızı devreden çıkartılması ve jeneratörlerinizin şebeke ayırıcılarının açılması bildirildi.
ADM tarafından yapılan açıklamada 3224 Mahallede elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, 29 Eylül - 3 Ekim 2018 tarihleri arasında  bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle planlı kesinti uygulanacağı belirtildi. Yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilecektir denildi.

Kesinti planlanan zaman dilimi öncesinde;  uyarıda bulunan yetkililer, elektrikle çalışan cihazlarınızı devreden çıkartılması ve jeneratörlerinizin şebeke ayırıcılarının açılması bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.