O İLÇELERE GİDECEKLER DİKKAT!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 11:27, Güncelleme: 15.01.2019 - 11:27 3976+ kez okundu.
 

O İLÇELERE GİDECEKLER DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli ve ilçeleri için kar yağışı uyarısı yapmıştı. Beklenen kar yağışı Denizli’de başladı
Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Mevkii, Acıpayam, Tavas, Serinhisar ve Kale’de kar yağışı etkisini artırdı. Sürücüler, kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Kara yolları ekipleri ise güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  DenizliAntalya karayolu Cankurtaran Mevkii, Acıpayam, Tavas, Serinhisar ve Kale’de etkili olan kar yağışı ve kuvvetli rüzgar, tipiye neden oldu. Bu yolu kullanacak sürücülerin dikkatli olması ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları uyarısı yapıldı. Sürücüler, kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşarken, uzun kuyruklar oluştu. Kara yolları ekipleri ise güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli ve ilçeleri için kar yağışı uyarısı yapmıştı. Beklenen kar yağışı Denizli’de başladı

Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Mevkii, Acıpayam, Tavas, Serinhisar ve Kale’de kar yağışı etkisini artırdı. Sürücüler, kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Kara yolları ekipleri ise güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 DenizliAntalya karayolu Cankurtaran Mevkii, Acıpayam, Tavas, Serinhisar ve Kale’de etkili olan kar yağışı ve kuvvetli rüzgar, tipiye neden oldu. Bu yolu kullanacak sürücülerin dikkatli olması ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları uyarısı yapıldı. Sürücüler, kar yağışı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşarken, uzun kuyruklar oluştu. Kara yolları ekipleri ise güzergahta karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.