Hazreti Mevlana vuslatın 750. yıl dönümünde anıldı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:48, Güncelleme: 18.12.2023 - 12:44 1007+ kez okundu.
 

Hazreti Mevlana vuslatın 750. yıl dönümünde anıldı

Hazreti Mevlana vuslatın 750. yıl dönümünde anıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 750. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Etkinlikte muhteşem ışık ve görsel sunumla katılanlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.Denizli Büyükşehir Belediyesi, büyük düşünür ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 750. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen özel programa, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 40 kişilik ekip, muhteşem ışık ve görsel sunumla katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği vuslat gecesi büyük beğeni topladı.İlahi ve kasideler söylendiAli Sürücüoğlu ile Ahmet Sarıkaya’nın ilahi ve kasideler okuduğu anma programında güftesi Mevlana Celaleddin Rumi’nin kendine ait olan eseri “Acemaşiran Ayin-i Şerifi” gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hazreti Mevlana’nın miras bıraktığı değerleri, güzellikleri gelecek nesillere anlatmaya devam edeceklerini belirterek, geceye katılanlara teşekkür etti.
Hazreti Mevlana vuslatın 750. yıl dönümünde anıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 750. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Etkinlikte muhteşem ışık ve görsel sunumla katılanlara unutulmaz bir gece yaşatıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, büyük düşünür ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin Rumi’nin Hakk’a vuslatının 750. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen özel programa, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 40 kişilik ekip, muhteşem ışık ve görsel sunumla katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği vuslat gecesi büyük beğeni topladı.

İlahi ve kasideler söylendi
Ali Sürücüoğlu ile Ahmet Sarıkaya’nın ilahi ve kasideler okuduğu anma programında güftesi Mevlana Celaleddin Rumi’nin kendine ait olan eseri “Acemaşiran Ayin-i Şerifi” gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hazreti Mevlana’nın miras bıraktığı değerleri, güzellikleri gelecek nesillere anlatmaya devam edeceklerini belirterek, geceye katılanlara teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.