Başer ve Pekdemir’in DSO Meclisi çıkarması haftaya damgasını vurdu

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.03.2024 - 17:40, Güncelleme: 16.03.2024 - 17:40 1533+ kez okundu.
 

Başer ve Pekdemir’in DSO Meclisi çıkarması haftaya damgasını vurdu

Cumhur İttifakının Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ile Halil Pekdemir, Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Toplantısı'nda sanayicilerle bir araya geldi. Adaylar DSO’da projelerini ve nasıl bir hizmet politikası yürüteceklerini anlatıp, sanayicilirden destek istedi. Uygulanabilir projeler, hizmet anlayışları ve iş dünyasıyla işbirliğine yönelik hedefleri ilgi gören Başer ve Pekdemir konuşmalarının ardından sanayiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
HABER MERKEZİ 31 Mart Yerel Seçimleri için seçim bölgelerinde kampanyalarını sürdüren Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in temposu her geçen gün artıyor. Başer ve Pekdemir, Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Toplantısı’nda sanayicilerle bir araya geldi. “İÇİNİZDEN GELEN BİRİYİM” Toplantıda ilk sözü alan Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer oldu. Başer, salondakilere kendisini yeni jenerasyon siyasetçisi olarak tanıttı ve sanayicilere “İçinizden gelen bir kardeşinizim” dedi. Kendisine göre verilmesi durumunda Merkezefendi'yi modern bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedeflediğini dile getiren Başer, bölgenin potansiyelini en iyi şekilde kullanıp, sürdürülebilir kalkınma ve yaşam kalitesini artırmayı amaçladığına vurgu yaptı. “YOLUNUZDA YOLDAŞ OLMAYA GELİYORUM” Merkezefendi’de toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerinin olduğunu ve geliştirmeye de devam ettiğini anlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Başer, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğinin altını çizerek projelerinden bahsetti ve konuşmasını “Ben sizlere başkan olmaya değil kardeş ve yolunuzda yoldaş olmaya geliyorum. Desteklerinizi bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. “HİZMET İÇİN ALTYAPISI HAZIR BİR ADAYIM” Denizli Sanayi Odası Meclis Toplantısı’nda söz alan bir başka aday ise AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir oldu. Pekdemir, salondakilere yıllardır edindiği tecrübelerinden bahsetti. 2001 yılından beri siyasetin içinde olduğunu bu süre içinde il başkan yardımcılığı yaptığını, büyükşehir belediyesinde görev aldığını ve İl Genel Meclis Başkanlığı yaptığını anlatan Pekdemir, hizmet için donanımlı birisi olduğunun altını çizdi ve “Tecrübelerimi Pamukkale’deki vatandaşlarıma hizmet olarak götürmek istiyorum” dedi. “ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER HAZIR” Özellikle İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde sadece Pamukkale’de değil tüm bölgenin sorunlarına yakından tanık olduğunu ve birçok konuda vatandaşların sorunlarına çare olan hizmetleri sunduklarını anlatan Halil Pekdemir, bölgedeki sorunlara ilgili çözüm odaklı projelerinin hazır olduğunu görev verilmesi durumunda Pamukkale’de yerel halkın katılımını ve desteğini sağlayarak, belediyecilik hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütmeyi planladığını dile getirip destek istedi.   İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER VE İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI İLGİ GÖRDÜ Hem Başer hem de Pekdemir, özellikle istihdama yönelik projelerini detaylarıyla paylaştı, iş dünyası ile işbirliğine yönelik fikir ve hedeflerini aktardı. İş dünyasının içinden gelen her iki isim de kendinden emin ve uygulanabilir projeleri nedeniyle sanayicilerin ilgisini çekti. Her iki aday, konuşmalarının ardından uzun süre alkışlandı.
Cumhur İttifakının Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan Adayları Ekrem Başer ile Halil Pekdemir, Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Toplantısı'nda sanayicilerle bir araya geldi. Adaylar DSO’da projelerini ve nasıl bir hizmet politikası yürüteceklerini anlatıp, sanayicilirden destek istedi. Uygulanabilir projeler, hizmet anlayışları ve iş dünyasıyla işbirliğine yönelik hedefleri ilgi gören Başer ve Pekdemir konuşmalarının ardından sanayiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

HABER MERKEZİ
31 Mart Yerel Seçimleri için seçim bölgelerinde kampanyalarını sürdüren Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer ile Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in temposu her geçen gün artıyor. Başer ve Pekdemir, Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Toplantısı’nda sanayicilerle bir araya geldi.

“İÇİNİZDEN GELEN BİRİYİM”

Toplantıda ilk sözü alan Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer oldu. Başer, salondakilere kendisini yeni jenerasyon siyasetçisi olarak tanıttı ve sanayicilere “İçinizden gelen bir kardeşinizim” dedi. Kendisine göre verilmesi durumunda Merkezefendi'yi modern bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedeflediğini dile getiren Başer, bölgenin potansiyelini en iyi şekilde kullanıp, sürdürülebilir kalkınma ve yaşam kalitesini artırmayı amaçladığına vurgu yaptı.

“YOLUNUZDA YOLDAŞ OLMAYA GELİYORUM”

Merkezefendi’de toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerinin olduğunu ve geliştirmeye de devam ettiğini anlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Başer, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğinin altını çizerek projelerinden bahsetti ve konuşmasını “Ben sizlere başkan olmaya değil kardeş ve yolunuzda yoldaş olmaya geliyorum. Desteklerinizi bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

“HİZMET İÇİN ALTYAPISI HAZIR BİR ADAYIM”

Denizli Sanayi Odası Meclis Toplantısı’nda söz alan bir başka aday ise AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir oldu. Pekdemir, salondakilere yıllardır edindiği tecrübelerinden bahsetti. 2001 yılından beri siyasetin içinde olduğunu bu süre içinde il başkan yardımcılığı yaptığını, büyükşehir belediyesinde görev aldığını ve İl Genel Meclis Başkanlığı yaptığını anlatan Pekdemir, hizmet için donanımlı birisi olduğunun altını çizdi ve “Tecrübelerimi Pamukkale’deki vatandaşlarıma hizmet olarak götürmek istiyorum” dedi.

“ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER HAZIR”

Özellikle İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde sadece Pamukkale’de değil tüm bölgenin sorunlarına yakından tanık olduğunu ve birçok konuda vatandaşların sorunlarına çare olan hizmetleri sunduklarını anlatan Halil Pekdemir, bölgedeki sorunlara ilgili çözüm odaklı projelerinin hazır olduğunu görev verilmesi durumunda Pamukkale’de yerel halkın katılımını ve desteğini sağlayarak, belediyecilik hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütmeyi planladığını dile getirip destek istedi.  

İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER VE İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI İLGİ GÖRDÜ

Hem Başer hem de Pekdemir, özellikle istihdama yönelik projelerini detaylarıyla paylaştı, iş dünyası ile işbirliğine yönelik fikir ve hedeflerini aktardı. İş dünyasının içinden gelen her iki isim de kendinden emin ve uygulanabilir projeleri nedeniyle sanayicilerin ilgisini çekti. Her iki aday, konuşmalarının ardından uzun süre alkışlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.