Nuhoğlu,"Bizim kaymak yediğimiz falan yok"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2018 - 12:00, Güncelleme: 09.12.2018 - 16:14 3056+ kez okundu.
 

Nuhoğlu,"Bizim kaymak yediğimiz falan yok"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’i ‘Yereli Yönetmek’ konulu toplantıda konuşmacı olarak ağırladı.
CHP Denizli İl Başkanlığı Binası’nda ‘Yereli Yönetmek’ konulu toplantıda Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile Kadıköy ilçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy’de yapmış oldukları projeleri ve projelerin gerçekleşme süreçlerini ve detaylarını partililerle konuştular. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Kadıköy’ün örnek alınan belediyecilik anlayışına sahip olduğunu vurguladı. Akbaba, “Malumunuz önümüzde bir yerel seçim var. Her hafta birbirinden kıymetli konuklarımızı ağırlıyoruz. Bugün de yerel seçim denilince en çok akla gelen isimlerden bir tanesi Kadıköy ilçe örgütünün başı ve Kadıköy Belediye Başkanımız bizimle birlikte.Bizler yereli yönetirken, bazen bir kaynağa, bir düşünceye ihtiyaç duyduğumuzda örnek aldığımız ilçelerden, çalışmalardan, başkanlardan bir tanesi de Kadıköy. Ben, onların yaptığı etkinliklerini, insan odaklı faaliyetlerini okurken, dinlerken ve gözlemlerken oldukça keyif alıyorum. Çünkü her yaptıkları işlemlerde insanı işin merkezine koyan , gerçekten değer veren, onu dinleyen ve dinledikten sonra uygulayan bir ilçe başkanım ve belediye başkanım var” dedi. CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy’de başarılı bir belediye yönetiminin olduğunu vurguladı. Narin ayrıca "Umarım sizlerde bu yerel seçimlerde bir değişiklik yaparak, AKP’den ayrılmış, kurtulmuş bir Denizli yaratacaksınız. Başarılı olmanın temel yollarından biri yerel yönetimde örgütlerimizin iletişimleri ve bağlarıdır. Bu bizim için çok önemli. Kadıköy’de bunu en sağlıklı ve verimli halde yürütmeye çalışıyoruz”dedi. Konu Kadıköy olanca Narin'de yaptığı açıklamalar sırasında Fenerbahçe yönetimindeki değişimide ayrıca vurguladı.  Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu ise yaptığı konuşmada "Kadıköy kültürle, sanatla anılıyor ama Kadıköy bunlardan ibaret değil. Kadıköy'ün ekonomik anlamda katkılarıda büyük . Sosyal demokratik yönetim anlayışının yereldeki farkının konuşulması gerekiyor. 2014 yılında belediye başkanlığı yaptım. 5 senede 52 tane proje oluşturduk belki  2 misli proje hayata geçirdik. Genelde Kadıköy, kültür sanat ile anılsada oluşturmuş olduğumuz projelerin ekonomiye de ciddi katkısı var” şeklinde konuştu. Nuhoğlu ayrıca geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, "Bunlar Türkiye'nin kaymağını yiyor" dediği belediyelerden biri oldukları konusunda hatırlatmaya ise. "Valla kendisi takmış kaymağa ama bizim kaymak yediğimiz falan yok. İstanbul'un kaymağını yiyenler belli. İlla kaymak yemek istiyorsa gelsin bir kahvaltı ikram edelim kendisine, içinde kaymakta olsun" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’i ‘Yereli Yönetmek’ konulu toplantıda konuşmacı olarak ağırladı.

CHP Denizli İl Başkanlığı Binası’nda ‘Yereli Yönetmek’ konulu toplantıda Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile Kadıköy ilçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy’de yapmış oldukları projeleri ve projelerin gerçekleşme süreçlerini ve detaylarını partililerle konuştular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Kadıköy’ün örnek alınan belediyecilik anlayışına sahip olduğunu vurguladı. Akbaba, “Malumunuz önümüzde bir yerel seçim var. Her hafta birbirinden kıymetli konuklarımızı ağırlıyoruz. Bugün de yerel seçim denilince en çok akla gelen isimlerden bir tanesi Kadıköy ilçe örgütünün başı ve Kadıköy Belediye Başkanımız bizimle birlikte.Bizler yereli yönetirken, bazen bir kaynağa, bir düşünceye ihtiyaç duyduğumuzda örnek aldığımız ilçelerden, çalışmalardan, başkanlardan bir tanesi de Kadıköy. Ben, onların yaptığı etkinliklerini, insan odaklı faaliyetlerini okurken, dinlerken ve gözlemlerken oldukça keyif alıyorum. Çünkü her yaptıkları işlemlerde insanı işin merkezine koyan , gerçekten değer veren, onu dinleyen ve dinledikten sonra uygulayan bir ilçe başkanım ve belediye başkanım var” dedi.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy’de başarılı bir belediye yönetiminin olduğunu vurguladı. Narin ayrıca "Umarım sizlerde bu yerel seçimlerde bir değişiklik yaparak, AKP’den ayrılmış, kurtulmuş bir Denizli yaratacaksınız. Başarılı olmanın temel yollarından biri yerel yönetimde örgütlerimizin iletişimleri ve bağlarıdır. Bu bizim için çok önemli. Kadıköy’de bunu en sağlıklı ve verimli halde yürütmeye çalışıyoruz”dedi. Konu Kadıköy olanca Narin'de yaptığı açıklamalar sırasında Fenerbahçe yönetimindeki değişimide ayrıca vurguladı. 

Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu ise yaptığı konuşmada "Kadıköy kültürle, sanatla anılıyor ama Kadıköy bunlardan ibaret değil. Kadıköy'ün ekonomik anlamda katkılarıda büyük . Sosyal demokratik yönetim anlayışının yereldeki farkının konuşulması gerekiyor. 2014 yılında belediye başkanlığı yaptım. 5 senede 52 tane proje oluşturduk belki  2 misli proje hayata geçirdik. Genelde Kadıköy, kültür sanat ile anılsada oluşturmuş olduğumuz projelerin ekonomiye de ciddi katkısı var” şeklinde konuştu.

Nuhoğlu ayrıca geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, "Bunlar Türkiye'nin kaymağını yiyor" dediği belediyelerden biri oldukları konusunda hatırlatmaya ise. "Valla kendisi takmış kaymağa ama bizim kaymak yediğimiz falan yok. İstanbul'un kaymağını yiyenler belli. İlla kaymak yemek istiyorsa gelsin bir kahvaltı ikram edelim kendisine, içinde kaymakta olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.