NİLGÜN ÖK'DEN BULDAN'A ZİYARET

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2019 - 13:14, Güncelleme: 04.02.2019 - 13:14 4357+ kez okundu.
 

NİLGÜN ÖK'DEN BULDAN'A ZİYARET

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök Buldan'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adaylarına destek vermek üzere ziyaretler gerçekleştiren ve Cumhur İttifakı adayı Mustafa ŞEVİK ile birlikte Buldan’da temaslarda bulunan ÖK; “Bugün Buldan Ak Parti teşkilatımızda yaptığımız toplantının hemen sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Buldan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarede bulunduk. Tabi biliyorsunuz Cumhur İttifakı çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi adayımızı destekliyoruz. Biz Cumhur İttifakını önce milletin gönlünde kurduk, ondan sonra siyasette ve seçimlere taşıdık. Önemli olan, bu gibi imtihan dönemlerini başarıyla geçebilmektir.” dedi. İttifak Parti Teşkilatları ziyaretleri sonrası Buldan Merkez mahalleri, Yenicekent, Türlübey ve Karaköy mahallerinde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlar ile bir araya gelen ÖK; Buldan İttifak adayımız Mustafa ŞEVİK bey ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza şimdiden seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi 31 Mart Yerel Seçim Manifestomuz; Akıllı Şehircilik, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik Gibi Yeni Dönemdeki Belediyecilik Anlayışımızı ve Milletimize Taahhütlerimizi İçeren Çok Önemli Yenilikleri Beraberinde Getirecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle seçim kampanyamızın resmi başlangıcını da 31 Ocak’ta Ankara’da gerçekleştirdiğimiz Aday Tanıtım Toplantımız ile yapmış olduk. Genel Başkanımız burada belediyeciliğe yeni bir vizyon getiren bir ilke imza attı ve 11 Maddelik bir manifesto açıkladı. Akıllı Şehircilik, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, şehir planlamacılığı gibi yeni dönemdeki belediyecilik anlayışımızı ve milletimize taahhütlerimizi içeren bu manifesto çok önemli yenilikleri beraberinde getirecek.” Dedi. Denizli; Nihat ZEYBEKCİ Akabinde Osman ZOLAN Gibi Başarılı Belediye Başkanları Sayesinde Çok Büyük Yatırımlara ve Hizmetlere Kavuştu. AK Parti olarak; 2019 yılı yerel seçimleriyle ilgili aday belirleme hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden ÖK; “Genel Başkanımızın geçtiğimiz grup toplantımızda ifade ettiği gibi; kendisi veya istediği birisi aday olamadı diye partimize tavır almak bizim Partimize yakışan bir davranış değil. Biz bugüne kadar, davasının peşinden gidecek hizmet gönüllüleri yol yürüdük, aynı şekilde de devam edeceğiz.” dedi Denizli’nin gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeciliği anlamında; 2004 yılında Sayın Nihat ZEYBEKCİ akabinde Sayın Osman ZOLAN gibi başarılı Belediye Başkanları sayesinde çok büyük yatırımlara ve hizmetlere kavuştuğu ifade eden ÖK; Büyükşehir Başkanımız Osman ZOLAN’ın Buldan’ın mahalleleri dahil Denizli’de elinin değmediği, hizmet götürmediği yer kalmamıştır. ” Dedi
Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök Buldan'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

31 Mart Yerel seçimleri için Belediye Başkan Adaylarına destek vermek üzere ziyaretler gerçekleştiren ve Cumhur İttifakı adayı Mustafa ŞEVİK ile birlikte Buldan’da temaslarda bulunan ÖK; “Bugün Buldan Ak Parti teşkilatımızda yaptığımız toplantının hemen sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Buldan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarede bulunduk. Tabi biliyorsunuz Cumhur İttifakı çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi adayımızı destekliyoruz. Biz Cumhur İttifakını önce milletin gönlünde kurduk, ondan sonra siyasette ve seçimlere taşıdık. Önemli olan, bu gibi imtihan dönemlerini başarıyla geçebilmektir.” dedi. İttifak Parti Teşkilatları ziyaretleri sonrası Buldan Merkez mahalleri, Yenicekent, Türlübey ve Karaköy mahallerinde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlar ile bir araya gelen ÖK; Buldan İttifak adayımız Mustafa ŞEVİK bey ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza şimdiden seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi

31 Mart Yerel Seçim Manifestomuz; Akıllı Şehircilik, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik Gibi Yeni Dönemdeki Belediyecilik Anlayışımızı ve Milletimize Taahhütlerimizi İçeren Çok Önemli Yenilikleri Beraberinde Getirecek.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle seçim kampanyamızın resmi başlangıcını da 31 Ocak’ta Ankara’da gerçekleştirdiğimiz Aday Tanıtım Toplantımız ile yapmış olduk. Genel Başkanımız burada belediyeciliğe yeni bir vizyon getiren bir ilke imza attı ve 11 Maddelik bir manifesto açıkladı. Akıllı Şehircilik, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, şehir planlamacılığı gibi yeni dönemdeki belediyecilik anlayışımızı ve milletimize taahhütlerimizi içeren bu manifesto çok önemli yenilikleri beraberinde getirecek.” Dedi.

Denizli; Nihat ZEYBEKCİ Akabinde Osman ZOLAN Gibi Başarılı Belediye Başkanları Sayesinde Çok Büyük Yatırımlara ve Hizmetlere Kavuştu.

AK Parti olarak; 2019 yılı yerel seçimleriyle ilgili aday belirleme hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden ÖK; “Genel Başkanımızın geçtiğimiz grup toplantımızda ifade ettiği gibi; kendisi veya istediği birisi aday olamadı diye partimize tavır almak bizim Partimize yakışan bir davranış değil. Biz bugüne kadar, davasının peşinden gidecek hizmet gönüllüleri yol yürüdük, aynı şekilde de devam edeceğiz.” dedi Denizli’nin gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeciliği anlamında; 2004 yılında Sayın Nihat ZEYBEKCİ akabinde Sayın Osman ZOLAN gibi başarılı Belediye Başkanları sayesinde çok büyük yatırımlara ve hizmetlere kavuştuğu ifade eden ÖK; Büyükşehir Başkanımız Osman ZOLAN’ın Buldan’ın mahalleleri dahil Denizli’de elinin değmediği, hizmet götürmediği yer kalmamıştır. ” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.