NEYSE Kİ KORKULAN OLMADI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 09:33, Güncelleme: 23.03.2019 - 09:33 3808+ kez okundu.
 

NEYSE Kİ KORKULAN OLMADI

Denizli’de bir apartmanın yanında bulunan metruk binada yangın çıktı.
Bir anda büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında metruk bina küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangın, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan bir apartmanın yanında metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri korku içerisinde sokğa çıktı. Bir vatandaşın  ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Olayda metruk bina küle döndü. Yangının neden çıktığının anlaşılması için soruşturma başlatıldı.
Denizli’de bir apartmanın yanında bulunan metruk binada yangın çıktı.

Bir anda büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında metruk bina küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan bir apartmanın yanında metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri korku içerisinde sokğa çıktı. Bir vatandaşın  ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Olayda metruk bina küle döndü. Yangının neden çıktığının anlaşılması için soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.