NATO TERÖR ÖRGÜTÜDÜR!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2018 - 13:56, Güncelleme: 20.06.2018 - 14:04 3758+ kez okundu.
 

NATO TERÖR ÖRGÜTÜDÜR!

​​​​​​​Vatan Partisi Milletvekili adayları Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor.
Vatan Partisi Milletvekili adayları Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Adaylar bugün Mimar Sinan Caddesi, Saltak, Çaybaşı ve Çınar Meydanında seçim çalışmalarını sürdürdüler. 24 Hazirana yaklaştıkça tempo artıran Vatan Partililer bu tarihin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirttiler. NATO TERÖR ÖRGÜTÜDÜR! Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, ABD’nin 2019 yılı bütçe yasasında Türkiye’ye ambargo uygulamaya dönük maddeler bulunduğunu, bunu da Rusya’dan S 400 füzelerinin alımına dayandırdığını söyledi. Hiçbir ülkenin ya da kişinin ülke güvenliğimiz ve savunmamız için kimden silah alacağımıza karışamayacağını belirten Çobanoğlu, NATO da ABD’nin dünyayı karıştırma amacıyla kullandığı terör örgütüdür dedi. Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu Vatan Partisi iktidarında NATO’dan çıkacaklarını, ülkede bulunan tüm ABD üslerini hemen kapatacaklarını, İncirlik üssünü başta ABD olmak üzere tüm yabancı ülkelerin kullandırtmayacaklarını belirtti. ÇÖZÜM AVRASYA, ÇÖZÜM PERİNÇEK! Çobanoğlu, ABD’nin tükenmiş, AB ise dağılmak üzeredir Buradan AKP ve muhalefet partilerini uyarıyorum. AB ve ABD ve piyonlarına mesaj göndererek iktidar olunmaz. Çözüm Avrasya’dadır. Tam bağımsız ve başı dik Türkiye ABD ve AB’den uzaklaşmakla sağlanır.  
​​​​​​​Vatan Partisi Milletvekili adayları Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Vatan Partisi Milletvekili adayları Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Adaylar bugün Mimar Sinan Caddesi, Saltak, Çaybaşı ve Çınar Meydanında seçim çalışmalarını sürdürdüler. 24 Hazirana yaklaştıkça tempo artıran Vatan Partililer bu tarihin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirttiler.

NATO TERÖR ÖRGÜTÜDÜR!

Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, ABD’nin 2019 yılı bütçe yasasında Türkiye’ye ambargo uygulamaya dönük maddeler bulunduğunu, bunu da Rusya’dan S 400 füzelerinin alımına dayandırdığını söyledi. Hiçbir ülkenin ya da kişinin ülke güvenliğimiz ve savunmamız için kimden silah alacağımıza karışamayacağını belirten Çobanoğlu, NATO da ABD’nin dünyayı karıştırma amacıyla kullandığı terör örgütüdür dedi. Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu Vatan Partisi iktidarında NATO’dan çıkacaklarını, ülkede bulunan tüm ABD üslerini hemen kapatacaklarını, İncirlik üssünü başta ABD olmak üzere tüm yabancı ülkelerin kullandırtmayacaklarını belirtti.

ÇÖZÜM AVRASYA, ÇÖZÜM PERİNÇEK!

Çobanoğlu, ABD’nin tükenmiş, AB ise dağılmak üzeredir Buradan AKP ve muhalefet partilerini uyarıyorum. AB ve ABD ve piyonlarına mesaj göndererek iktidar olunmaz. Çözüm Avrasya’dadır. Tam bağımsız ve başı dik Türkiye ABD ve AB’den uzaklaşmakla sağlanır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.