NARKOTİK POLİSLERİNDEN İLGİNÇ SERGİ...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 19:34, Güncelleme: 12.06.2018 - 19:34 4118+ kez okundu.
 

NARKOTİK POLİSLERİNDEN İLGİNÇ SERGİ...

Uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi adına narkotik polisleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda elde edilen uyuşturucuların basın mensupları ile paylaşılan birbirinden ilginç fotoğraflar.
Polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu baskınlarının ardından ortaya çıkan birbirinden ilginç fotoğrafları derledik. Narkotik polislerinin ele geçirdiği uyuştucu maddelerin, satıcılar tarafından nerelere ve nasıl saklandığına şahit oluyoruz. Kimi zaman insan gözlerine bile inanamıyor. Bazen de narkotik şube ekiplerinin yakaladığı maddelerle oluşturduğu görüntülere öylesine şaşırıyoruz ki insan gülmeden de edemiyor. İşte o görüntülerden 13 tanesi. MANİSA POLİSİ... KADER MAHKUMU AYI (TRABZON) GÜLE GÜLE 2017... 2018 BEREKETLİ GELMİŞ... DENİZLİ POLİSİNDEN NARKO... ANKARA POLİSİNDEN İYİ BAYRAMLAR... KARPUZDAN ÇIKARTILAN UYUŞTURUCULAR... RAMAZAN PİDESİ ARASINDA EROİN... UYUŞTURUCU HAPLARDAN TÜRKİYE HARİTASI... ÜSTTEKİNE GÖRE DAHA BÜTÇE İLE YAPILMIŞ HARİTA... KAHRAMANMARAŞ YAZACAK KADAR UĞRAŞMIŞLAR... İŞTE HARİTALARIN EN BÜYÜĞÜ... KUŞTAN NE İSTEDİNİZ...
Uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesi adına narkotik polisleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda elde edilen uyuşturucuların basın mensupları ile paylaşılan birbirinden ilginç fotoğraflar.

Polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu baskınlarının ardından ortaya çıkan birbirinden ilginç fotoğrafları derledik. Narkotik polislerinin ele geçirdiği uyuştucu maddelerin, satıcılar tarafından nerelere ve nasıl saklandığına şahit oluyoruz. Kimi zaman insan gözlerine bile inanamıyor. Bazen de narkotik şube ekiplerinin yakaladığı maddelerle oluşturduğu görüntülere öylesine şaşırıyoruz ki insan gülmeden de edemiyor. İşte o görüntülerden 13 tanesi.

MANİSA POLİSİ...

KADER MAHKUMU AYI (TRABZON)

GÜLE GÜLE 2017...

2018 BEREKETLİ GELMİŞ...

DENİZLİ POLİSİNDEN NARKO...

ANKARA POLİSİNDEN İYİ BAYRAMLAR...

KARPUZDAN ÇIKARTILAN UYUŞTURUCULAR...

RAMAZAN PİDESİ ARASINDA EROİN...

UYUŞTURUCU HAPLARDAN TÜRKİYE HARİTASI...

ÜSTTEKİNE GÖRE DAHA BÜTÇE İLE YAPILMIŞ HARİTA...

KAHRAMANMARAŞ YAZACAK KADAR UĞRAŞMIŞLAR...

İŞTE HARİTALARIN EN BÜYÜĞÜ...

KUŞTAN NE İSTEDİNİZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.