Belediye Başkanının resimlerine çirkin saldırı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2024 - 11:54, Güncelleme: 07.01.2024 - 10:41 2733+ kez okundu.
 

Belediye Başkanının resimlerine çirkin saldırı

Belediye Başkanının resimlerine çirkin saldırı
Denizli’nin Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in şehrin birçok yerinde bulunan ilan tahtalarındaki resimlerine kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalar ile çeşitli karalamalar yapılarak saldırıda bulunuldu.Denizli’nin Buldan ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kentin pek çok noktasında yer alan ilan tahtalarında yaptığı hizmetler yer alıyor. İlçenin farklı noktalarında konuşlu olan ilan tahtalarında Başkan Şevik’in fotoğraflarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyalar ile çeşitli karalamalar yapılarak saldırıldı. Başkan Şevik’in resminin bulunduğu ve şehrin tarihi ve kültürel merkezlerinin tanıtımının yapıldığı ilan tahtalarındaki resimlere, bıyık ve peruk çizilerek alay konusu edilmesine üzüldüklerini dile getiren Ali Çelik, “Başkanımız Mustafa Şevik, bunları hak etmiyor. Kendisi bizim başkanımızdır. Her zaman saygı duymak zorundayız. Seçimle gelmiş Buldan sevdalısı başkanımıza, adeta hakaret edercesine yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan kişi veya kişilerin bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanının resimlerine çirkin saldırı
Denizli’nin Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in şehrin birçok yerinde bulunan ilan tahtalarındaki resimlerine kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalar ile çeşitli karalamalar yapılarak saldırıda bulunuldu.
Denizli’nin Buldan ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kentin pek çok noktasında yer alan ilan tahtalarında yaptığı hizmetler yer alıyor. İlçenin farklı noktalarında konuşlu olan ilan tahtalarında Başkan Şevik’in fotoğraflarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyalar ile çeşitli karalamalar yapılarak saldırıldı. Başkan Şevik’in resminin bulunduğu ve şehrin tarihi ve kültürel merkezlerinin tanıtımının yapıldığı ilan tahtalarındaki resimlere, bıyık ve peruk çizilerek alay konusu edilmesine üzüldüklerini dile getiren Ali Çelik, “Başkanımız Mustafa Şevik, bunları hak etmiyor. Kendisi bizim başkanımızdır. Her zaman saygı duymak zorundayız. Seçimle gelmiş Buldan sevdalısı başkanımıza, adeta hakaret edercesine yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan kişi veya kişilerin bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını istiyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.