PAMUKKALELİ BESİCİYE ÜCRETSİZ VETERİNERLİK HİZMETİ

DENİZLİ SİYASET 23.02.2024 - 13:10, Güncelleme: 23.02.2024 - 13:10 1571+ kez okundu.
 

PAMUKKALELİ BESİCİYE ÜCRETSİZ VETERİNERLİK HİZMETİ

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir açıkladı. Kırsal bölgelerde ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti verilecek, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi kurulacak. Uzak mahallelere belediye hizmet ofisi açılacak.
ÇİFTÇİ VE BESİCİYE ÜCRETSİZ UZMAN DESTEĞİ Kırsal bölgelerde kısıtlı imkanlarıyla tarım ve hayvancılık faaliyetini yürütmeye çalışan ilçe sakinlerinin yeni dönemle birlikte Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerle destekleneceğini dile getiren Pekdemir, bu konudaki en önemli adımın besicilere verilecek ücretsiz veterinerlik hizmeti ve çiftçiye verilecek ücretsiz ziraat mühendisliği hizmeti olduğunu söyledi. TARIM, TURİZM VE TİCARET KONSEYİ KURULACAK Belediyenin kırsal bölgelerde lisanslı kekik depoları inşa edeceği müjdesini de veren Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, yerel ürünlerin marka ve ar-ge çalışmalarına yönelik bir projeyi de programa aldıklarını duyurdu. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi’ni kuracaklarını söyledi. “Pamukkale Belediyemiz, konsey sayesinde bu alanlarda, projeler geliştirecek” diye konuşurken “Sahadaki üreticiden bilim adamlarına, ortak akılla bu sektörlerin geliştirilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi. UZAK MAHALLELERE BELEDİYE OFİSLERİ GELİYOR Yeni dönemde Pamukkale Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik, onların fikir ve görüşlerine de başvurarak hizmet şiarıyla çalışacağını dile getiren Pekdemir, kırsal bölgelere yönelik hizmetlerinin bu projelerle sınırlı kalmayacağını da belirtti. İlçe merkezine uzak mahallelerde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden faydalanmaları için ofisler açacaklarını dile getiren Pekdemir, “Uzak mahallelerdeki vatandaşlarımız ofislerimizde belediyemizle ilgili her türlü işlemlerini yaptırabilecekler” diye konuştu.
Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir açıkladı. Kırsal bölgelerde ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti verilecek, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi kurulacak. Uzak mahallelere belediye hizmet ofisi açılacak.

ÇİFTÇİ VE BESİCİYE ÜCRETSİZ UZMAN DESTEĞİ

Kırsal bölgelerde kısıtlı imkanlarıyla tarım ve hayvancılık faaliyetini yürütmeye çalışan ilçe sakinlerinin yeni dönemle birlikte Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerle destekleneceğini dile getiren Pekdemir, bu konudaki en önemli adımın besicilere verilecek ücretsiz veterinerlik hizmeti ve çiftçiye verilecek ücretsiz ziraat mühendisliği hizmeti olduğunu söyledi.

TARIM, TURİZM VE TİCARET KONSEYİ KURULACAK

Belediyenin kırsal bölgelerde lisanslı kekik depoları inşa edeceği müjdesini de veren Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, yerel ürünlerin marka ve ar-ge çalışmalarına yönelik bir projeyi de programa aldıklarını duyurdu. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi’ni kuracaklarını söyledi. “Pamukkale Belediyemiz, konsey sayesinde bu alanlarda, projeler geliştirecek” diye konuşurken “Sahadaki üreticiden bilim adamlarına, ortak akılla bu sektörlerin geliştirilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.

UZAK MAHALLELERE BELEDİYE OFİSLERİ GELİYOR

Yeni dönemde Pamukkale Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik, onların fikir ve görüşlerine de başvurarak hizmet şiarıyla çalışacağını dile getiren Pekdemir, kırsal bölgelere yönelik hizmetlerinin bu projelerle sınırlı kalmayacağını da belirtti. İlçe merkezine uzak mahallelerde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden faydalanmaları için ofisler açacaklarını dile getiren Pekdemir, “Uzak mahallelerdeki vatandaşlarımız ofislerimizde belediyemizle ilgili her türlü işlemlerini yaptırabilecekler” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.