Merkezefendi’de Gençlik ve Yaşam Merkezi hizmeti sürdürüyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 16:47 937+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de Gençlik ve Yaşam Merkezi hizmeti sürdürüyor

Merkezefendi’de Gençlik ve Yaşam Merkezi hizmeti sürdürüyor
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ faaliyet göstermeye devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel faaliyetlerin yapıldığı merkezimizde gençlerimiz hem eğitici hem de keyifli vakit geçiriyor” dedi.Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yapısal projelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ de ilçedeki vatandaşlar hizmet vermeye devam ediyor. Merkezefendili gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçeye kazandırılan merkezde; modern eğitim sınıfları, kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, sosyal alanı, kütüphanesi, kafeteryası, fuaye alanı, 100 kişilik seminer salonu, bireysel ve grup çalışma odaları bulunuyor. Kültür, sanat ve spor etkinliklerinde olduğu merkez 1200 metrekarelik alana sahip. Mahallenin göz bebeği haline gelen merkezde kurslar devam ediyor.“7’den 70’e her vatandaşımıza hizmet sağlıyoruz”Gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ilçemize kazandırdığımız ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’mizde gençlerimiz neredeyse her istediği aktiviteyi yapabiliyor. Merkezefendili gençlerimizin sanattan kültüre, eğitimden spora, kişisel gelişimden sosyalleşmeye kadar birçok alanda vakit geçirdiği bu merkezimiz gençlerimizin gözdesi haline geldi. Sadece gençlerin de değil 7’den 70’e her yaştan hemşehrilerimizin de yararlanacağı bir merkez. Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ni daha görmeyen herkesi tesisimize bekliyoruz” diye konuştu.
Merkezefendi’de Gençlik ve Yaşam Merkezi hizmeti sürdürüyor
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ faaliyet göstermeye devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel faaliyetlerin yapıldığı merkezimizde gençlerimiz hem eğitici hem de keyifli vakit geçiriyor” dedi.
Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yapısal projelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne kazandırılan ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ de ilçedeki vatandaşlar hizmet vermeye devam ediyor. Merkezefendili gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçeye kazandırılan merkezde; modern eğitim sınıfları, kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, sosyal alanı, kütüphanesi, kafeteryası, fuaye alanı, 100 kişilik seminer salonu, bireysel ve grup çalışma odaları bulunuyor. Kültür, sanat ve spor etkinliklerinde olduğu merkez 1200 metrekarelik alana sahip. Mahallenin göz bebeği haline gelen merkezde kurslar devam ediyor.

“7’den 70’e her vatandaşımıza hizmet sağlıyoruz”
Gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ilçemize kazandırdığımız ‘Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’mizde gençlerimiz neredeyse her istediği aktiviteyi yapabiliyor. Merkezefendili gençlerimizin sanattan kültüre, eğitimden spora, kişisel gelişimden sosyalleşmeye kadar birçok alanda vakit geçirdiği bu merkezimiz gençlerimizin gözdesi haline geldi. Sadece gençlerin de değil 7’den 70’e her yaştan hemşehrilerimizin de yararlanacağı bir merkez. Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ni daha görmeyen herkesi tesisimize bekliyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.