DENİB Akedemi ihracatçılara yönelik eğitimlerine devam ediyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 09:58, Güncelleme: 10.11.2023 - 09:41 1455+ kez okundu.
 

DENİB Akedemi ihracatçılara yönelik eğitimlerine devam ediyor

DENİB Akedemi ihracatçılara yönelik eğitimlerine devam ediyor
DENİZLİ (İHA) – Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi, “İhracatta Saber ve Certificate Of Conformity Süreçleri” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.DENİB Akademi faaliyetleri çerçevesinde “Akademi Girişimci” kapsamında “İhracatta Saber ve Certificate Of Conformity Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı” eğitmen Berkan Öz ve Mehmet Kıvılcım Evren tarafından 09 Kasım 2023 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binasında düzenlendi.Bilgilendirme toplantısında; COC (Certificate of Conformity) ve SABER, Certificate of Conformity(CoC) ve SABER sertifikasının amacı, Zorunlu COC ve SABER gerektiren ülkeler, COC ve SABER alımında test raporunun incelenmesi, COC ve SABER alımında etiketlerin üzerinde bulunan markalama bilgilerinin kontrolü, COC ve SABER gümrükte uygulanan cezai işlemler ve uygulamaları gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.Toplantı yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.DENİB Akademi bünyesinde kapsamlı bir şekilde yıl boyunca devam edecek olan eğitim faaliyetleri çerçevesinde “Akademi Profesyonel” kapsamında firmaların orta ve üst düzey yöneticilerine yönelik 14 Kasım 2023 tarihinde “Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi (Design Thinking)” eğitimi gerçekleşecek.
DENİB Akedemi ihracatçılara yönelik eğitimlerine devam ediyor
DENİZLİ (İHA) – Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi, “İhracatta Saber ve Certificate Of Conformity Süreçleri” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

DENİB Akademi faaliyetleri çerçevesinde “Akademi Girişimci” kapsamında “İhracatta Saber ve Certificate Of Conformity Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı” eğitmen Berkan Öz ve Mehmet Kıvılcım Evren tarafından 09 Kasım 2023 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binasında düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısında; COC (Certificate of Conformity) ve SABER, Certificate of Conformity(CoC) ve SABER sertifikasının amacı, Zorunlu COC ve SABER gerektiren ülkeler, COC ve SABER alımında test raporunun incelenmesi, COC ve SABER alımında etiketlerin üzerinde bulunan markalama bilgilerinin kontrolü, COC ve SABER gümrükte uygulanan cezai işlemler ve uygulamaları gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.

Toplantı yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

DENİB Akademi bünyesinde kapsamlı bir şekilde yıl boyunca devam edecek olan eğitim faaliyetleri çerçevesinde “Akademi Profesyonel” kapsamında firmaların orta ve üst düzey yöneticilerine yönelik 14 Kasım 2023 tarihinde “Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi (Design Thinking)” eğitimi gerçekleşecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.