Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları devam ediyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2023 - 11:11 1213+ kez okundu.
 

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları devam ediyor

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yoğun ilgi çeken Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarında Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar’ı konuk etti.Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen bilim insanı, yazar, tarihçi ve sanatçı gibi değerli isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her bir programı Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarının bu haftaki konuğu Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Melis Başkanvekili Ali Değirmenci, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda hemşehrileriyle buluşan Denizlili yazar Prof. Dr. Erol Göka, çocukluk ve gençlik hâtıralar bahsetti. Gazze’de süren savaştan dolayı kalplerinin kırık olduğunu aktaran Prof. Dr. Göka, modern zaman insanının gündemi, sorunları ve psikolojileri hakkında konuşarak bireyselliğin toplum yaşamına olumsuz etkinlerinden bahsetti.“İnsan adının görevi yeryüzünü onarmaktır”Herkesin dünyayı bulduğundan daha güzel bırakmak sorumluluğu olduğunu kaydeden Prof. Dr. Kemal Sayar ise, “İnsan adının görevi yeryüzünü onarmaktır. Yeryüzündeki eksiği, gediği fark etmek ve eksik olanı yerine koymaktır. Çok fazla bireysel mutluluk üzerinde durduğumuz zaman toplumun, ülkenin ve dünyanın menfaatlerini göz ardı edebiliyoruz” dedi.Yaklaşık 2 saat süren programın ardından sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar’a güzel program için teşekkür ederek, üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.
Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yoğun ilgi çeken Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarında Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar’ı konuk etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen bilim insanı, yazar, tarihçi ve sanatçı gibi değerli isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her bir programı Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarının bu haftaki konuğu Psikiyatrist Yazar Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Melis Başkanvekili Ali Değirmenci, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda hemşehrileriyle buluşan Denizlili yazar Prof. Dr. Erol Göka, çocukluk ve gençlik hâtıralar bahsetti. Gazze’de süren savaştan dolayı kalplerinin kırık olduğunu aktaran Prof. Dr. Göka, modern zaman insanının gündemi, sorunları ve psikolojileri hakkında konuşarak bireyselliğin toplum yaşamına olumsuz etkinlerinden bahsetti.

“İnsan adının görevi yeryüzünü onarmaktır”
Herkesin dünyayı bulduğundan daha güzel bırakmak sorumluluğu olduğunu kaydeden Prof. Dr. Kemal Sayar ise, “İnsan adının görevi yeryüzünü onarmaktır. Yeryüzündeki eksiği, gediği fark etmek ve eksik olanı yerine koymaktır. Çok fazla bireysel mutluluk üzerinde durduğumuz zaman toplumun, ülkenin ve dünyanın menfaatlerini göz ardı edebiliyoruz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren programın ardından sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Prof. Dr. Erol Göka ve Prof. Dr. Kemal Sayar’a güzel program için teşekkür ederek, üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.