MİLLETVEKİLİ ÖK BAKLANDA VATANDAŞLARA SESLENDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 15:43, Güncelleme: 14.03.2019 - 15:50 3567+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ÖK BAKLANDA VATANDAŞLARA SESLENDİ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Baklan’a ziyaret gerçekleştiren ÖK, Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip FİLİZ ile birlikte Baklan Seçim Koordinasyon Merkezi ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi.
 Pazaryerinde pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet eden ÖK; Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yeni dönemde yapacaklarını anlattığı “Proje Tanıtım Toplantısı”na katılarak burada vatandaşlara seslendi. Denizli’mizin ve Baklan’ımızın Hakettiği Değere Kavuşabilmesi İçin Eğitimden Sağlığa, Ulaşımdan Alt Yapıya Her Alanda Son 17 Yılda 22 Milyar TL Yatırım Yaptık. Denizli’mizin ve Baklan’ımızın hakettiği değere kavuşabilmesi için gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeleri olarak durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden ÖK; Denizli’ye eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya her alanda son 17 yılda 22 milyar TL yatırım yaptık. Baklan’ın bir konut ihtiyacı vardı hemen işe koyularak TOKİ konutlarını yapmaya başladık. Baklan’a girişte gördüğümüz mimarisi ile çevre düzeni ile Baklan’lı hemşehrilerimize yakışır nitelikteki bu TOKİ konutları çok hızlı bir şekilde ve hak sahiplerine teslim ettik. Baklan’lı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi Belediye İşi Gönül İşi ve Hizmet Belediyeciliği Bizim İşimiz. Yusuf Gülsever’in Baklan için büyük bir şans olduğunu, Kamu’da çeşitli yönetici pozisyonlarında çalışmış, Genel Müdürlük yapmış birisi olarak bu tecrübesini Baklan’ı daha güzel yapabilmek için kullandığını ifade eden ÖK; “Belediye Başkanımız göreve geldiğinden bu yana Baklan için sadece Belediyenin kendi bütçesini değil bilgisi ve tecrübesiyle Merkezi Bütçenin tüm imkânlarını seferber etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN’ın önemli desteği ile Baklan’da kanalizasyon, su borularının döşenmesi gibi dev bir alt yapı hamlesi başladı. Geldiğimiz noktada modern bir ilçede olması gereken tüm tesisler tamamlandı.” Dedi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Yusuf Gülsever Başkanımız Baklan’ın Çehresini Değiştirdi. Baklan’ın çehresinin değiştiğini ifade eden ÖK; Baklan’ı her ziyaretimde her seferinde yeni bir inşaat yeni bir tesis yapımı görüyorum. Çocuklarımız spor yapabilsin boş zamanlarını iyi değerlendirebilsin diye okullara yapılan spor tesisleri, vatandaşlarımızın kullanımına sunulan sosyal tesisler, park projeleri, tarihi miraslarımız ve camilerimizin periyodik bakımları gibi bir sürü hizmet yapılmış. Baklan’lı hemşehrilerimizin ayağına toz değmesin diye neredeyse her evin önüne kilit parke taşı döşenmiş durumda. Baklan hakettiğini aldı ve almaya devam edecek. 140 Adet Projeyle Baklan Yeni Dönemde Ekonomik Dönüşüm Gerçekleştirecek. Bir belediyenin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyen ÖK; “Gerek büyükşehrimizin gerekse Baklan belediyemizin geçmiş dönemde yaptıkları ortada. Yeni dönemde de Baklan için 140 adet projemiz var. Üzüm İşleme Tesisleri’nden, Süt Toplama Merkezi’ne, güneş enerjisinden, jeotermal tesislere ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çok önemli işler yapacağız. Bu projelerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, bizi yalnız bırakmayan, destek olan Baklan’lı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”dedi
Yerel seçim çalışmaları kapsamında Baklan’a ziyaret gerçekleştiren ÖK, Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip FİLİZ ile birlikte Baklan Seçim Koordinasyon Merkezi ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi.

 Pazaryerinde pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet eden ÖK; Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yeni dönemde yapacaklarını anlattığı “Proje Tanıtım Toplantısı”na katılarak burada vatandaşlara seslendi. Denizli’mizin ve Baklan’ımızın Hakettiği Değere Kavuşabilmesi İçin Eğitimden Sağlığa, Ulaşımdan Alt Yapıya Her Alanda Son 17 Yılda 22 Milyar TL Yatırım Yaptık. Denizli’mizin ve Baklan’ımızın hakettiği değere kavuşabilmesi için gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeleri olarak durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden ÖK; Denizli’ye eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya her alanda son 17 yılda 22 milyar TL yatırım yaptık. Baklan’ın bir konut ihtiyacı vardı hemen işe koyularak TOKİ konutlarını yapmaya başladık. Baklan’a girişte gördüğümüz mimarisi ile çevre düzeni ile Baklan’lı hemşehrilerimize yakışır nitelikteki bu TOKİ konutları çok hızlı bir şekilde ve hak sahiplerine teslim ettik. Baklan’lı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi

Belediye İşi Gönül İşi ve Hizmet Belediyeciliği Bizim İşimiz.

Yusuf Gülsever’in Baklan için büyük bir şans olduğunu, Kamu’da çeşitli yönetici pozisyonlarında çalışmış, Genel Müdürlük yapmış birisi olarak bu tecrübesini Baklan’ı daha güzel yapabilmek için kullandığını ifade eden ÖK; “Belediye Başkanımız göreve geldiğinden bu yana Baklan için sadece Belediyenin kendi bütçesini değil bilgisi ve tecrübesiyle Merkezi Bütçenin tüm imkânlarını seferber etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN’ın önemli desteği ile Baklan’da kanalizasyon, su borularının döşenmesi gibi dev bir alt yapı hamlesi başladı. Geldiğimiz noktada modern bir ilçede olması gereken tüm tesisler tamamlandı.” Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Yusuf Gülsever Başkanımız Baklan’ın Çehresini Değiştirdi. Baklan’ın çehresinin değiştiğini ifade eden ÖK; Baklan’ı her ziyaretimde her seferinde yeni bir inşaat yeni bir tesis yapımı görüyorum. Çocuklarımız spor yapabilsin boş zamanlarını iyi değerlendirebilsin diye okullara yapılan spor tesisleri, vatandaşlarımızın kullanımına sunulan sosyal tesisler, park projeleri, tarihi miraslarımız ve camilerimizin periyodik bakımları gibi bir sürü hizmet yapılmış. Baklan’lı hemşehrilerimizin ayağına toz değmesin diye neredeyse her evin önüne kilit parke taşı döşenmiş durumda. Baklan hakettiğini aldı ve almaya devam edecek. 140 Adet Projeyle Baklan Yeni Dönemde Ekonomik Dönüşüm Gerçekleştirecek. Bir belediyenin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyen ÖK; “Gerek büyükşehrimizin gerekse Baklan belediyemizin geçmiş dönemde yaptıkları ortada. Yeni dönemde de Baklan için 140 adet projemiz var. Üzüm İşleme Tesisleri’nden, Süt Toplama Merkezi’ne, güneş enerjisinden, jeotermal tesislere ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çok önemli işler yapacağız. Bu projelerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, bizi yalnız bırakmayan, destek olan Baklan’lı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.