Denizli’de motosiklet denetimleri aralıksız devam ediyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2023 - 11:50, Güncelleme: 17.11.2023 - 10:04 1605+ kez okundu.
 

Denizli’de motosiklet denetimleri aralıksız devam ediyor

Denizli’de motosiklet denetimleri aralıksız devam ediyor
Denizli (İHA) – Denizli’de trafik denetleme ekipleri, il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik denetlemelerine aralıksız olarak devam ediyor.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan motosiklet uygulamaları il genelinde aralıksız olarak devam ediyor. Motosikletlerin karıştığı kazaları en aza indirilmesi ve yaşanabilecek kazalarda oluşabilecek ölüm veya yaralanmaların önüne geçmek amacıyla tedbirleri sıkı tutan trafik ekipleri, araç yoğun olduğu bölgelerde motosiklet sürücülerine yönelik uygulamalar gerçekleştiriyor. Yapılan denetimlerde araç ve sürücülerin sorgularının ardından, ekipler sürücülere hız limitlerine uymaları, dikkatli olmaları ve trafik kuralarına riayet etmeleri konularında da uyarılarda bulunuyor.Sürücüler ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan motosiklet denetimlerinin, kazaların önlenmesi ve en aza indirilmesi amacıyla önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.
Denizli’de motosiklet denetimleri aralıksız devam ediyor
Denizli (İHA) – Denizli’de trafik denetleme ekipleri, il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik denetlemelerine aralıksız olarak devam ediyor.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan motosiklet uygulamaları il genelinde aralıksız olarak devam ediyor. Motosikletlerin karıştığı kazaları en aza indirilmesi ve yaşanabilecek kazalarda oluşabilecek ölüm veya yaralanmaların önüne geçmek amacıyla tedbirleri sıkı tutan trafik ekipleri, araç yoğun olduğu bölgelerde motosiklet sürücülerine yönelik uygulamalar gerçekleştiriyor. Yapılan denetimlerde araç ve sürücülerin sorgularının ardından, ekipler sürücülere hız limitlerine uymaları, dikkatli olmaları ve trafik kuralarına riayet etmeleri konularında da uyarılarda bulunuyor.

Sürücüler ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan motosiklet denetimlerinin, kazaların önlenmesi ve en aza indirilmesi amacıyla önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.