MEZUN ÖĞRENCİLERDEN YENİ ÖĞRENCİLERE DERS

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 20:02, Güncelleme: 06.02.2019 - 20:34 3246+ kez okundu.
 

MEZUN ÖĞRENCİLERDEN YENİ ÖĞRENCİLERE DERS

Denizli Uğur Okulları'ndan mezun olan öğrenciler, mezun oldukları okulda bir zamanlar kendilerinin oturduğu sıralarda yerlerini dolduran öğrencilere başarılarının sırlarını anlattılar.
Denizli Uğur Okullarından mezun olduktan sonra üniversite hayatına başlayan ve elde ettikleri başarıları ile her zaman başta aileleri ve okullarını gururlandıran gençler, bir zamanlar kendilerinin oturduğu sıralarda şimdinin öğrencilerine başarılarının sırlarını anlattılar.  Mezun olduktan sonra kimi hukuk fakültesinde, kimi mühendislik kimi ise tıp ve bilgisayar mühendisliğinde okuyan gençler, yerlerini bıraktıkları Uğur Okulları Lise öğrencilerine tecrübelerini ve başarılarının sırlarını paylaştılar. Üniversite sınavlarına girecek olan 11. ve 12. sınıf öğrencilerine başarı hakkında tiyolar vererek hem bir öğretmen hem de bir abi olarak tavsiyelerde bulundular.  İÇLERİNDE TANIDIK BİR SİMADA VARDI Lise öğrenimine başladığı yıllarda Andımızın kaldırılmasına gösterdiği tepki ile Türkiye gündemine oturan ve ardından gerçekleştirdiği eylemlerle okuldan uzaklaştırma cezası alan Mustafa Can Yalçın, genç arkadaşlarının karşısına bir Uğur Okullları Mezunu, şimdi ise İzmir Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi öğrencisi genç bir avukat adayı olarak çıktı.  Elde ettikleri başarıları ile Uğur Okullarının gururu olan gençler, her biri kendi alanlarında yaptıkları sunumlarla genç arkadaşlarına ışık olmaya çalıştı. Okul yönetiminin deveti üzerine gelen gençler, eğitimin önemi ve başarının sırlarını anlattılar. Başarılı gençler, ailelerinin ve okullarının gururu olmaya devam ettiler.  "ÇOK GURURLANDIK" Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bir değerlendirmede bulunan Uğur Okulları Yönetimi, "Bu gün çok gururlandık. Geçen yıllarımızda Denizli Uğur Okullarından mezun olup şimdi Hukuk,Tıp ve Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan öğrencilerimiz okulumuza gelip 11. ve 12. sınıflardaki kardeşlerine başarılarının hem sırlarını hem yollarını anlattı. Ne güzel oldu. Uğurlu Üniversiteli öğrencilerimize gönül dolusu teşekkürler." ifadelerini kullandı.   
Denizli Uğur Okulları'ndan mezun olan öğrenciler, mezun oldukları okulda bir zamanlar kendilerinin oturduğu sıralarda yerlerini dolduran öğrencilere başarılarının sırlarını anlattılar.

Denizli Uğur Okullarından mezun olduktan sonra üniversite hayatına başlayan ve elde ettikleri başarıları ile her zaman başta aileleri ve okullarını gururlandıran gençler, bir zamanlar kendilerinin oturduğu sıralarda şimdinin öğrencilerine başarılarının sırlarını anlattılar. 

Mezun olduktan sonra kimi hukuk fakültesinde, kimi mühendislik kimi ise tıp ve bilgisayar mühendisliğinde okuyan gençler, yerlerini bıraktıkları Uğur Okulları Lise öğrencilerine tecrübelerini ve başarılarının sırlarını paylaştılar. Üniversite sınavlarına girecek olan 11. ve 12. sınıf öğrencilerine başarı hakkında tiyolar vererek hem bir öğretmen hem de bir abi olarak tavsiyelerde bulundular. 

İÇLERİNDE TANIDIK BİR SİMADA VARDI

Lise öğrenimine başladığı yıllarda Andımızın kaldırılmasına gösterdiği tepki ile Türkiye gündemine oturan ve ardından gerçekleştirdiği eylemlerle okuldan uzaklaştırma cezası alan Mustafa Can Yalçın, genç arkadaşlarının karşısına bir Uğur Okullları Mezunu, şimdi ise İzmir Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi öğrencisi genç bir avukat adayı olarak çıktı. 

Elde ettikleri başarıları ile Uğur Okullarının gururu olan gençler, her biri kendi alanlarında yaptıkları sunumlarla genç arkadaşlarına ışık olmaya çalıştı. Okul yönetiminin deveti üzerine gelen gençler, eğitimin önemi ve başarının sırlarını anlattılar. Başarılı gençler, ailelerinin ve okullarının gururu olmaya devam ettiler. 

"ÇOK GURURLANDIK"

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bir değerlendirmede bulunan Uğur Okulları Yönetimi, "Bu gün çok gururlandık. Geçen yıllarımızda Denizli Uğur Okullarından mezun olup şimdi Hukuk,Tıp ve Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan öğrencilerimiz okulumuza gelip 11. ve 12. sınıflardaki kardeşlerine başarılarının hem sırlarını hem yollarını anlattı. Ne güzel oldu. Uğurlu Üniversiteli öğrencilerimize gönül dolusu teşekkürler." ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.