METEOROLOJİDEN UYARI!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 12:10, Güncelleme: 05.02.2019 - 12:10 3141+ kez okundu.
 

METEOROLOJİDEN UYARI!

Meteoroloji Hava Tahminlerini Açıkladı Denizli’de havalar nasıl olacak?
Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre Çarşamba günü gökgürültülü sağanak yağış, Cumartesi günü ilçelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Denizli’de bugün (Salı), ilçelerde sağanak yağış etkili olacak. Denizli’de hava sıcaklığı en düşük 6 en yüksek 19 derece olacak. Çarşamba günü ise Denizli’de gökgürültülü sağanak  yağış etkili olacak. Haftasonu İlçelere Kar Geliyor Perşembe ve Cuma günü yağmur etkisini devam ettirecek. Cumartesi günü ise Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının etkili olacağı hafta sonunda hava sıcaklığının yeniden eksi derecelere düşmesi bekleniyor
Meteoroloji Hava Tahminlerini Açıkladı Denizli’de havalar nasıl olacak?

Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre Çarşamba günü gökgürültülü sağanak yağış, Cumartesi günü ilçelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Denizli’de bugün (Salı), ilçelerde sağanak yağış etkili olacak. Denizli’de hava sıcaklığı en düşük 6 en yüksek 19 derece olacak. Çarşamba günü ise Denizli’de gökgürültülü sağanak  yağış etkili olacak.

Haftasonu İlçelere Kar Geliyor

Perşembe ve Cuma günü yağmur etkisini devam ettirecek. Cumartesi günü ise Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının etkili olacağı hafta sonunda hava sıcaklığının yeniden eksi derecelere düşmesi bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.