Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 23:17, Güncelleme: 02.11.2023 - 19:42 1845+ kez okundu.
 

Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi

Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi
İzmir’in Seferihisar ilçesinde, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmediği kocası tarafından dava öncesi adliyede bıçaklanan kadın, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay, Seferihisar Adliyesinde meydana geldi. İddiaya göre, adliyede bugün boşanma davası olan barışma teklifini kabul etmeyen Neşe Keçkin, eşi A.K tarafından adliye bahçesinde bıçaklı saldırıya uğramıştı.Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olan genç kadın, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Neşe Keçkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi
İzmir’in Seferihisar ilçesinde, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmediği kocası tarafından dava öncesi adliyede bıçaklanan kadın, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, Seferihisar Adliyesinde meydana geldi. İddiaya göre, adliyede bugün boşanma davası olan barışma teklifini kabul etmeyen Neşe Keçkin, eşi A.K tarafından adliye bahçesinde bıçaklı saldırıya uğramıştı.
Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olan genç kadın, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Neşe Keçkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.