"MERKEZEFENDİ'YE KADIN ELİ DEĞECEK"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2018 - 15:47, Güncelleme: 19.10.2018 - 16:24 2965+ kez okundu.
 

"MERKEZEFENDİ'YE KADIN ELİ DEĞECEK"

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP'den bir isim daha başkanlığa talip oldu.
"Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile adaylığını duyuran Avukat Şeniz Süzek Doğan, bu gün ilçede resmi başvurusunu Başkan Tolga Varlıker'e yaptı. Son genel seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan ve 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Meclis üyesi olarak seçilen Doğan bu kez Merkezefendi'de başkanlığa talip oldu. İlçe başkanı Tolga Varlıker'e başvurusunu yapan Doğan'ı eşi ve çocuğu da yalnız bırakmadı.  MERKEZEFENDİ'YE KADIN ELİ DEĞECEK" Denizli siyasetinin sevilen isimlerinden olan Şeniz Süzek Doğan, "Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile göreve talip olduğunu duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Merkezefendi'ye yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini kaydeden Doğan, "CHP'de gençlik kollarından bu yana çeşitli görevlerde bulundum. Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi meclis üyeliği sürecinde yerel belediyecilik kapsamında yaşanan sorunları bildiğim için yola çıktım. Tabiki de bir avukat olarak hakka-hukuka sahip olmak adına ve en önemlisi bir kadın olarak, kadına karşı yapılan  ayrımcılıklar, küçük çocuklara yapılan istismarları engellemek adına bir hukukçu olarak, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak ve en önemisi de bir anne olarak yola çıktım" dedi.  Doğan ayrıca, 30 mart seçimleri sürecinde, aday olarak gösterilmese bile diğer adaylara sonuna kadar destek vereceğini sözlerine ekledi. 
Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP'den bir isim daha başkanlığa talip oldu.

"Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile adaylığını duyuran Avukat Şeniz Süzek Doğan, bu gün ilçede resmi başvurusunu Başkan Tolga Varlıker'e yaptı. Son genel seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan ve 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Meclis üyesi olarak seçilen Doğan bu kez Merkezefendi'de başkanlığa talip oldu. İlçe başkanı Tolga Varlıker'e başvurusunu yapan Doğan'ı eşi ve çocuğu da yalnız bırakmadı. 

MERKEZEFENDİ'YE KADIN ELİ DEĞECEK"

Denizli siyasetinin sevilen isimlerinden olan Şeniz Süzek Doğan, "Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile göreve talip olduğunu duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Merkezefendi'ye yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini kaydeden Doğan, "CHP'de gençlik kollarından bu yana çeşitli görevlerde bulundum. Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi meclis üyeliği sürecinde yerel belediyecilik kapsamında yaşanan sorunları bildiğim için yola çıktım. Tabiki de bir avukat olarak hakka-hukuka sahip olmak adına ve en önemlisi bir kadın olarak, kadına karşı yapılan  ayrımcılıklar, küçük çocuklara yapılan istismarları engellemek adına bir hukukçu olarak, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak ve en önemisi de bir anne olarak yola çıktım" dedi. 

Doğan ayrıca, 30 mart seçimleri sürecinde, aday olarak gösterilmese bile diğer adaylara sonuna kadar destek vereceğini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.