MERKEZEFENDİ'YE KADIN ADAY

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 19.10.2018 - 13:08 3878+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ'YE KADIN ADAY

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP'de aday adayları belirlenmeye başladı.
BAŞKANLIĞA KADIN ADAY ADAYI Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP'de beklenen bir ismin daha adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi. Alınan duyumlara göre, daha önce belediye meclis üyeliği yapmış ve genel seçimlerde milletvekili adayı olan Avukat Şeniz Doğan'nın belediye başkanlığına aday olduğu öğrenildi.  "Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile çıkış yapan Doğan, saat: 15.00'de resmi başvurusunu yapacak.  CHP'DE ADAY ADAYLARI  İlk olarak Jeoloji Mühendisi Ahmet Divarcı'nın Pamukkale belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurması ile başlayan süreç, eğitimci iş adamı Sabri Yıldız'ın Merkezefendi'ye talip olduğunu açıklaması ile devam etmişti. Yıldız'ın ardından eski ilçe başkanı Sedat Demirci'de Merkezefendi için aday adaylığı başvurusunu yapan ikinci isim olmuştu.  
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP'de aday adayları belirlenmeye başladı.

BAŞKANLIĞA KADIN ADAY ADAYI

Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP'de beklenen bir ismin daha adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi. Alınan duyumlara göre, daha önce belediye meclis üyeliği yapmış ve genel seçimlerde milletvekili adayı olan Avukat Şeniz Doğan'nın belediye başkanlığına aday olduğu öğrenildi.  "Merkezefendi'ye kadın eli değecek" sloganı ile çıkış yapan Doğan, saat: 15.00'de resmi başvurusunu yapacak. 

CHP'DE ADAY ADAYLARI

 İlk olarak Jeoloji Mühendisi Ahmet Divarcı'nın Pamukkale belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurması ile başlayan süreç, eğitimci iş adamı Sabri Yıldız'ın Merkezefendi'ye talip olduğunu açıklaması ile devam etmişti. Yıldız'ın ardından eski ilçe başkanı Sedat Demirci'de Merkezefendi için aday adaylığı başvurusunu yapan ikinci isim olmuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.