Mazbata Sevincini Hastanede Yaşadılar

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 11:33, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:46 3848+ kez okundu.
 

Mazbata Sevincini Hastanede Yaşadılar

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata sevincinde yaşanan talihsiz olaydan sonra hastaneye kaldırılmıştı.
Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile 17 gün sonra mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu ile beraber Çağlayan Adilyesi girişi sırasında güvenlik görevlileri ile çıkan arbedede kırılan bir cam parçası Karaca'nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşturmuştu. Yapılan ilk müdehalenin ardından akşam saatlerinde ameliyata alınan Karaca, baraşarılı bir operasyonun geçirdi. Karaca'nın sol el bileğine 20 dikiş atıldığı öğrenildidi. Yaşanan talihsiz kazanın ardından Karaca'yı ilk arayan isim olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah ilk ziyaretini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'ya gerçekleştirdi. Karaca ve İmamoğlu mazbata sevincisi hastanede paylaştı.  Hastane çalışanları, hastalar ve yakınları İmamoğlu'nu görünce kısa süreli bir izdiham yaşandı. İmamoğlu sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.   
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata sevincinde yaşanan talihsiz olaydan sonra hastaneye kaldırılmıştı.

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile 17 gün sonra mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu ile beraber Çağlayan Adilyesi girişi sırasında güvenlik görevlileri ile çıkan arbedede kırılan bir cam parçası Karaca'nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşturmuştu. Yapılan ilk müdehalenin ardından akşam saatlerinde ameliyata alınan Karaca, baraşarılı bir operasyonun geçirdi. Karaca'nın sol el bileğine 20 dikiş atıldığı öğrenildidi.

Yaşanan talihsiz kazanın ardından Karaca'yı ilk arayan isim olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah ilk ziyaretini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'ya gerçekleştirdi. Karaca ve İmamoğlu mazbata sevincisi hastanede paylaştı. 

Hastane çalışanları, hastalar ve yakınları İmamoğlu'nu görünce kısa süreli bir izdiham yaşandı. İmamoğlu sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.