Marmaris'te "Esinti" sergisi açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2018 - 10:04, Güncelleme: 14.11.2018 - 10:04 2921+ kez okundu.
 

Marmaris'te "Esinti" sergisi açıldı

Sergide 26 fotoğrafçının 70 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Laodikya Fotoğraf Topluluğunca "Esinti" adlı karma fotoğraf sergisi açıldı.  Denizli’de 7 yıl önce kurulan Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), Denizli dışındaki ilk sergi faaliyetini, Marmaris'te gerçekleştirdi. Marmaris Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisi'nde düzenlenen "Esinti" adı verilen karma sergide, topluluk üyesi 26 fotoğrafçının 70 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. LAFOT kurucusu ve yöneticisi Zeki Akakça, gazetecilere yaptığı açıklamada, sergideki fotoğrafların Denizli kültürü ve güzelliklerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı yöreleri ve yurt dışından da örnekler içerdiğini söyledi. Sergiye katkı sağlayan topluluk üyelerine teşekkür eden Akakça, "Hem kültür hem sanat hem de yaşamdan örnekleri burada izletmeyi amaçlıyoruz. Bekleriz ki bu başlangıç, geleceğe açılan bir kapı olur." dedi. Fotoğraf sergisi, 15 Kasım tarihine kadar görülebilecek. Sergi açılışına Marmaris Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Kirt, İsmet Kamil Öner ve Dursun Kaplan da katıldı. 
Sergide 26 fotoğrafçının 70 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Laodikya Fotoğraf Topluluğunca "Esinti" adlı karma fotoğraf sergisi açıldı. 

Denizli’de 7 yıl önce kurulan Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), Denizli dışındaki ilk sergi faaliyetini, Marmaris'te gerçekleştirdi.

Marmaris Kültür ve Sanat Evi Uğur Mumcu Sanat Galerisi'nde düzenlenen "Esinti" adı verilen karma sergide, topluluk üyesi 26 fotoğrafçının 70 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

LAFOT kurucusu ve yöneticisi Zeki Akakça, gazetecilere yaptığı açıklamada, sergideki fotoğrafların Denizli kültürü ve güzelliklerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı yöreleri ve yurt dışından da örnekler içerdiğini söyledi.

Sergiye katkı sağlayan topluluk üyelerine teşekkür eden Akakça, "Hem kültür hem sanat hem de yaşamdan örnekleri burada izletmeyi amaçlıyoruz. Bekleriz ki bu başlangıç, geleceğe açılan bir kapı olur." dedi.

Fotoğraf sergisi, 15 Kasım tarihine kadar görülebilecek.

Sergi açılışına Marmaris Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Kirt, İsmet Kamil Öner ve Dursun Kaplan da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.