MANDIRA FİLOZOFU DENİZLİ'YE GELİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 10:20, Güncelleme: 07.01.2019 - 10:25 4358+ kez okundu.
 

MANDIRA FİLOZOFU DENİZLİ'YE GELİYOR

Ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı Denizli'ye geliyor.
Mandıra Filozofu , Yaşamak Güzel Şey ,Babamın Ceketi filmlerinin ve Seksenler , Çocuklar Duymasın dizilerinin başaralı oyuncusu Müfit Can Saçıntı ‘Lafını Esirgemeyenler’ tek kişilik güldürü oyunu ile Denizli’de tiyatroseverlerle buluşacak. Denizli’de birçok önemli tiyatro etkinliklerine imza atan Arkadaş Kültürevi’nin organize ettiği Lafını Esirgemeyenler oyunu 18 Ocak saat 20:00’de EGS Kongre Kültür Merkezi’nde olacak. Arkadaş Kültürevi’nin sitemizle paylaştığı bilgilere göre tiyatro oyunun davetiyelerine ise Çınar bölgesinde TAÇEV ve Baykuş kafeden , kampüs bölgesinde ise Kafka Kitap Kafe’den ulaşılabilir.
Ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı Denizli'ye geliyor.

Mandıra Filozofu , Yaşamak Güzel Şey ,Babamın Ceketi filmlerinin ve Seksenler , Çocuklar Duymasın dizilerinin başaralı oyuncusu Müfit Can Saçıntı ‘Lafını Esirgemeyenler’ tek kişilik güldürü oyunu ile Denizli’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Denizli’de birçok önemli tiyatro etkinliklerine imza atan Arkadaş Kültürevi’nin organize ettiği Lafını Esirgemeyenler oyunu 18 Ocak saat 20:00’de EGS Kongre Kültür Merkezi’nde olacak. Arkadaş Kültürevi’nin sitemizle paylaştığı bilgilere göre tiyatro oyunun davetiyelerine ise Çınar bölgesinde TAÇEV ve Baykuş kafeden , kampüs bölgesinde ise Kafka Kitap Kafe’den ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.