MAHKEME KARARINI AÇIKLADI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2017 - 14:24, Güncelleme: 18.10.2017 - 14:24 3354+ kez okundu.
 

MAHKEME KARARINI AÇIKLADI

Zeytinli Bahçe'nin yeşil alandan ticari alana çevrilmesi yönündeki kararı mahkemeye taşıyan CHP Denizli İl Başkanlığı'nın itirazı sonuç verdi. İdare Mahkemesi düzenlemeyi iptal ederek yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Konu hakkında parti binasında basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisinin milletine ve memleketine duyduğu sorumluluk gereği yeşil alanın ranta kurban edilerek akaryakıt ve benzin istasyonu alanına çevrilmesini düzenlemesinin mahkemece iptal edildiğini söyledi. Sancar, konuyla ilgili olarak açılan yürütmeyi durdurma davasının Denizli İdare Mahkemesince sonuçlandığını şu sözlerle açıkladı, " Bugün elimizdeki mahkeme kararını siz Değerli Denizli Halkımızla paylaşmayı görev biliyoruz; Buna göre adı geçen karar Denizli İli Merkezefendi İlçesi Yeşilköy Mahallesindeki mevcut Zeytin Bahçe Parkı’nın Denizli Büyükşehir Belediyesince Benzinlik ve Akaryakıt İstasyonu Alanına çevrilmesinin “Yürütmenin Durdurulması Kararıdır” Yani Hukuk ve Adalet tecelli etmiş Büyükşehir Belediye Başkanlığının Parkı ve Yeşil Alanı Talan etme ve yerine Akaryakıt İstasyonu yaparak rant elde etme planı sona ermiştir. Yeşil Alanın korunmasıyla ilgili çıkan bu Karar Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. "ZOLAN DERS ÇIKARSIN" "Öncelikle bu karardan Sayın Zolan’ın ders çıkarmasını ve artık şehrin Yeşil Alanlarını tahrip etme anlayışını sona erdirmesini rica ediyoruz. Kurnaz Emlakçı zihniyetiyle değil Denizli’ye ulvi hizmetler vermeye çalışan bir Büyükşehir Belediye Başkanı gibi davranmasını kendisine özellikle tavsiye ediyoruz. Bu Zeytinli Bahçe Parkının artık Yeşil Alan olarak kalmasını ve bunu üzerinde artık Ticari Planlar yapmamasını ve Bölge Halkını bir daha bu haksız ve hukuksuz rant girişimleriyle rahatsız etmemesini istiyoruz. Aksi takdirde her zaman dediğimiz ve inandığımız gibi Milletimizin ve Memleketimizin yaşadığı en küçük bir Hak mağduriyetinde Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri Vatandaşlarının yanında koşturmayı sürdürecek ve mutlu ve huzurlu bir Denizli’ye kavuşuncaya kadar Hak ve Hukuk mücadelesi daima ve sonuna kadar devam edecektir."
Zeytinli Bahçe'nin yeşil alandan ticari alana çevrilmesi yönündeki kararı mahkemeye taşıyan CHP Denizli İl Başkanlığı'nın itirazı sonuç verdi. İdare Mahkemesi düzenlemeyi iptal ederek yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Konu hakkında parti binasında basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisinin milletine ve memleketine duyduğu sorumluluk gereği yeşil alanın ranta kurban edilerek akaryakıt ve benzin istasyonu alanına çevrilmesini düzenlemesinin mahkemece iptal edildiğini söyledi.

Sancar, konuyla ilgili olarak açılan yürütmeyi durdurma davasının Denizli İdare Mahkemesince sonuçlandığını şu sözlerle açıkladı, " Bugün elimizdeki mahkeme kararını siz Değerli Denizli Halkımızla paylaşmayı görev biliyoruz; Buna göre adı geçen karar Denizli İli Merkezefendi İlçesi Yeşilköy Mahallesindeki mevcut Zeytin Bahçe Parkı’nın Denizli Büyükşehir Belediyesince Benzinlik ve Akaryakıt İstasyonu Alanına çevrilmesinin “Yürütmenin Durdurulması Kararıdır” Yani Hukuk ve Adalet tecelli etmiş Büyükşehir Belediye Başkanlığının Parkı ve Yeşil Alanı Talan etme ve yerine Akaryakıt İstasyonu yaparak rant elde etme planı sona ermiştir. Yeşil Alanın korunmasıyla ilgili çıkan bu Karar Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun.

"ZOLAN DERS ÇIKARSIN"

"Öncelikle bu karardan Sayın Zolan’ın ders çıkarmasını ve artık şehrin Yeşil Alanlarını tahrip etme anlayışını sona erdirmesini rica ediyoruz. Kurnaz Emlakçı zihniyetiyle değil Denizli’ye ulvi hizmetler vermeye çalışan bir Büyükşehir Belediye Başkanı gibi davranmasını kendisine özellikle tavsiye ediyoruz. Bu Zeytinli Bahçe Parkının artık Yeşil Alan olarak kalmasını ve bunu üzerinde artık Ticari Planlar yapmamasını ve Bölge Halkını bir daha bu haksız ve hukuksuz rant girişimleriyle rahatsız etmemesini istiyoruz. Aksi takdirde her zaman dediğimiz ve inandığımız gibi Milletimizin ve Memleketimizin yaşadığı en küçük bir Hak mağduriyetinde Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri Vatandaşlarının yanında koşturmayı sürdürecek ve mutlu ve huzurlu bir Denizli’ye kavuşuncaya kadar Hak ve Hukuk mücadelesi daima ve sonuna kadar devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.