Aranan hırsız son işinde ev sahibine yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2023 - 12:14, Güncelleme: 04.12.2023 - 10:53 1113+ kez okundu.
 

Aranan hırsız son işinde ev sahibine yakalandı

Aranan hırsız son işinde ev sahibine yakalandı
Denizli’de hırsızlık suçundan aranan şüpheli, gelen sesler üzerine çatı katına çıkan ev sahibine suçüstü yakalandı. Kaçmaya çalışan şüpheli, “Uyumaya geldim” dese de cezaevinin yolunu tutmaktan kurtulamadı.Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Kuşpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde evinde oturan Ali A., bir anda çatıdan sesler geldiğini duydu. Durumdan şüphelenen ev sahibi, çatı katına çıkınca ortalığı karıştıran M.Y. isimli şüpheli ile karşı karşıya geldi. Kaçmaya çalışan hırsızı son anda yakalamayı başaran Ali A., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.Ev sahibini kandıramadıHırsızlık yapmadığını sadece uyumak için çatı katına çıktığını savunan M.Y., ev sahibinden kendisini bırakmasını istedi. Şüphelinin savunmasına kanmayan Ali A., polis ekipleri gelinceye kadar onu hiçbir yere bırakmadı. İhbar üzerine motosikletli yunus ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti. Ev sahibi tarafından polis ekiplerine teslim edilen M.Y.’nin yapılan GBT sorgusunda hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı. İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.Aranan sabıkalı hırsızı suçüstü yakalayarak polis ekiplerine teslim eden ev sahibi Ali A., yaşananları şöyle anlattı:“Sesleri duyup çatıya çıktığımda şahsı gördüm. Kaçmaya çalıştı ama kaçmadan yakaladım. Ne yaptığını sorunca yatmaya geldim dedi. Ama yatmakla bir ilgisi yoktu. Çatı katında eşyaları karıştırıyordu"
Aranan hırsız son işinde ev sahibine yakalandı
Denizli’de hırsızlık suçundan aranan şüpheli, gelen sesler üzerine çatı katına çıkan ev sahibine suçüstü yakalandı. Kaçmaya çalışan şüpheli, “Uyumaya geldim” dese de cezaevinin yolunu tutmaktan kurtulamadı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Kuşpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde evinde oturan Ali A., bir anda çatıdan sesler geldiğini duydu. Durumdan şüphelenen ev sahibi, çatı katına çıkınca ortalığı karıştıran M.Y. isimli şüpheli ile karşı karşıya geldi. Kaçmaya çalışan hırsızı son anda yakalamayı başaran Ali A., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Ev sahibini kandıramadı
Hırsızlık yapmadığını sadece uyumak için çatı katına çıktığını savunan M.Y., ev sahibinden kendisini bırakmasını istedi. Şüphelinin savunmasına kanmayan Ali A., polis ekipleri gelinceye kadar onu hiçbir yere bırakmadı. İhbar üzerine motosikletli yunus ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti. Ev sahibi tarafından polis ekiplerine teslim edilen M.Y.’nin yapılan GBT sorgusunda hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı. İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aranan sabıkalı hırsızı suçüstü yakalayarak polis ekiplerine teslim eden ev sahibi Ali A., yaşananları şöyle anlattı:
“Sesleri duyup çatıya çıktığımda şahsı gördüm. Kaçmaya çalıştı ama kaçmadan yakaladım. Ne yaptığını sorunca yatmaya geldim dedi. Ama yatmakla bir ilgisi yoktu. Çatı katında eşyaları karıştırıyordu"

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.