LÜMPEN PROLETARYA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 15:39, Güncelleme: 15.07.2018 - 15:39 2906+ kez okundu.
 

LÜMPEN PROLETARYA

Mimar Arif Balkanay'ın yeni köşe yazısı...
  Hey yavrum hey! Ajansım Anadolum benim. Ben seni işte bu günler için yetiştirdim. Fotoğraflarımızı yan yana koyarak servis etmişsin ya, işte buna bayıldım. Aynı meclis, aynı kürsü, arkada aynı ‘hakimiyet milletindir’ yazısı, aynı poz!... Gerçi şu deklanşore biraz daha soldan bassaydın be güzel kardeşim. İşte aynısının tıpkısı olurdu o zaman. Amma velakin haşa! Sümme haşa! Bizi, deklanşörü bile soldan basanlardan etme ya rabbiii! Sen sağdan sağdan bas kardeşim, bu kadarı da yeter onlara. Çatlayın cumhuriyetçileeeer!... Sizin Kemalin rejimi ‘the end’ oldu işte, n’abeeeer!.. DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
Mimar Arif Balkanay'ın yeni köşe yazısı...

 

Hey yavrum hey! Ajansım Anadolum benim. Ben seni işte bu günler için yetiştirdim. Fotoğraflarımızı yan yana koyarak servis etmişsin ya, işte buna bayıldım. Aynı meclis, aynı kürsü, arkada aynı ‘hakimiyet milletindir’ yazısı, aynı poz!... Gerçi şu deklanşore biraz daha soldan bassaydın be güzel kardeşim. İşte aynısının tıpkısı olurdu o zaman. Amma velakin haşa! Sümme haşa! Bizi, deklanşörü bile soldan basanlardan etme ya rabbiii! Sen sağdan sağdan bas kardeşim, bu kadarı da yeter onlara. Çatlayın cumhuriyetçileeeer!... Sizin Kemalin rejimi ‘the end’ oldu işte, n’abeeeer!..

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.