Çameli’nin yüzde 60’u doğalgaza kavuşturuldu

İLÇE HABERLERİ 12.10.2023 - 12:43, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:44 4486+ kez okundu.
 

Çameli’nin yüzde 60’u doğalgaza kavuşturuldu

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yerli ve milli imkanlarla yapılan çalışmalar sonucunda ilçenin yüzde 60'ının doğalgaza kavuşturulduğunu belirtti.
Denizli’nin Çameli ilçesinde 9 kilometrelik kısmı tamamlanan doğalgaz dağıtım hattının şebeke çalışmaları yapıldı. Yerli ve milli imkanlarla yapılan çalışmalar sonucunda, ilçenin yüzde 60'ı doğalgaza kavuşturuldu. Çameli’nde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Hemşehrilerimizin doğalgaz kullanmasını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezinde doğalgaz dağıtım hattı geçirilen yerlerdeyse Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde tamirat çalışmalarımız bölge bölge tamamlanarak devam ediyor. Doğalgaz dağıtım hattı projesini üstlenen ve durmadan çalışarak ilçemizin yüzde 60'ının kısa sürede doğalgaza kavuşmasını sağlayan gaz dağıtım firması ve çalışanlarına, dağıtım hattı geçirilen yerlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bizleri destekleyen ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ederiz” dedi.
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yerli ve milli imkanlarla yapılan çalışmalar sonucunda ilçenin yüzde 60'ının doğalgaza kavuşturulduğunu belirtti.

Denizli’nin Çameli ilçesinde 9 kilometrelik kısmı tamamlanan doğalgaz dağıtım hattının şebeke çalışmaları yapıldı. Yerli ve milli imkanlarla yapılan çalışmalar sonucunda, ilçenin yüzde 60'ı doğalgaza kavuşturuldu.

Çameli’nde devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Hemşehrilerimizin doğalgaz kullanmasını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezinde doğalgaz dağıtım hattı geçirilen yerlerdeyse Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde tamirat çalışmalarımız bölge bölge tamamlanarak devam ediyor. Doğalgaz dağıtım hattı projesini üstlenen ve durmadan çalışarak ilçemizin yüzde 60'ının kısa sürede doğalgaza kavuşmasını sağlayan gaz dağıtım firması ve çalışanlarına, dağıtım hattı geçirilen yerlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bizleri destekleyen ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ederiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.