KONKORDATO İLAN ETTİLER

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 12:32, Güncelleme: 14.01.2019 - 12:32 3819+ kez okundu.
 

KONKORDATO İLAN ETTİLER

Denizlide dev 2 tekstil firması daha konkordato ilan etti.
Döviz kurlarındaki aşırı dalgalanma ve bankaların aşırı baskısı karşısında sıkıntılı süreç yaşayan frmalar, kendlerini korumak için ardı ardına konkordato ilan etmeye başladılar Denizli’de, 2 önemli tekstil firması konkordato ilan etti. Firmaların 2018 yılının son ayında konkordato başvurusunda bulundukları öğrenildi.  Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Mutçalı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Üçyıldız Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bir yıl süreyle flas erteleme aldılar. Üçyıldız Tekstil, 1986 yılında Gümüşler Mahallesi’nde kuruldu. Ev tekstil ve konfeksiyon alanında faalyet gösteren Denizli’nin 33 yıllık köklü firmasının 300’ün üzerinde çalışanı ve 20 bin metre kapalı alanı bulunuyor. Günlük 3 bin metre hambez üretimi ve 150 metre ton havlu örme kapasitesine sahip olan Üç Yıldız Tekstil, ihracat ağırlı çalışan firmaların başında geliyor. Mutçalı Tekstil Bozburun Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mutçalı Tekstil 30 yılı aşkın bir süredir Denzli'de havlu, bornoz ve otel tekstil üretim yapmaktadır. Mutçalı Tekstil tüm bu çalışmalarını 350 çalışanı ve 64.030 metrekare kapalı alanı ile Denizli’de ihracat yapan ve entegresini tamamlamış firmaların başında geliyor.
Denizlide dev 2 tekstil firması daha konkordato ilan etti.

Döviz kurlarındaki aşırı dalgalanma ve bankaların aşırı baskısı karşısında sıkıntılı süreç yaşayan frmalar, kendlerini korumak için ardı ardına konkordato ilan etmeye başladılar

Denizli’de, 2 önemli tekstil firması konkordato ilan etti. Firmaların 2018 yılının son ayında konkordato başvurusunda bulundukları öğrenildi.  Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Mutçalı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Üçyıldız Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bir yıl süreyle flas erteleme aldılar.

Üçyıldız Tekstil, 1986 yılında Gümüşler Mahallesi’nde kuruldu. Ev tekstil ve konfeksiyon alanında faalyet gösteren Denizli’nin 33 yıllık köklü firmasının 300’ün üzerinde çalışanı ve 20 bin metre kapalı alanı bulunuyor. Günlük 3 bin metre hambez üretimi ve 150 metre ton havlu örme kapasitesine sahip olan Üç Yıldız Tekstil, ihracat ağırlı çalışan firmaların başında geliyor. Mutçalı Tekstil Bozburun Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mutçalı Tekstil 30 yılı aşkın bir süredir Denzli'de havlu, bornoz ve otel tekstil üretim yapmaktadır. Mutçalı Tekstil tüm bu çalışmalarını 350 çalışanı ve 64.030 metrekare kapalı alanı ile Denizli’de ihracat yapan ve entegresini tamamlamış firmaların başında geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.