Yeni nesil satış stratejilerinin 5 etkili yolu anlatıldı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2023 - 10:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 09:34 1324+ kez okundu.
 

Yeni nesil satış stratejilerinin 5 etkili yolu anlatıldı

Yeni nesil satış stratejilerinin 5 etkili yolu anlatıldı
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde (OSB) iş dünyası temsilcilerinin katılım gösterdiği etkinlikte, “Yeni Nesil Satış Stratejileri ile Ürünleri Doğru Müşteriye Ulaştırmanın 5 Etkili Yolu” anlatıldı.Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Ekonomist Ömer Hakan Baki iş birliği ile düzenlenen "Yeni Nesil Satış Stratejileri ile Ürünlerinizi Doğru Müşteriye Ulaştırmanın 5 Etkili Yolu" konulu eğitim gerçekleştirildi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz ile iş dünyası temsilcilerinin katılım gösterdiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Katılımcıların geleceğin satış dünyasına adım atmaları ve ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaları için düzenlenen bu etkinlikte, yapay zekanın sunduğu yenilikçi satış stratejilerini yakından tanıma fırsatını buldu.Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Baki gerçekleştirdiği sunumda, “Dijital pazarlama ve satış dünyasında öne çıkmak, ürünlerinizi doğru kitlelere ulaştırmak için gerekli bilgileri edineceğimiz bu buluşma, işinizi ve satışlarınızı bir üst seviyeye taşımak adına bir dönüm noktası olacaktır. Geleceğin satış dünyasında yapay zeka teknolojisinin rolü, ürünlerinizi dijital zirveye taşımada ve geleceğin satış trendlerini belirlemede önemli yer edinecektir" dedi.Yapay zeka teknolojisi konularında bilgiler verilen etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.
Yeni nesil satış stratejilerinin 5 etkili yolu anlatıldı
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde (OSB) iş dünyası temsilcilerinin katılım gösterdiği etkinlikte, “Yeni Nesil Satış Stratejileri ile Ürünleri Doğru Müşteriye Ulaştırmanın 5 Etkili Yolu” anlatıldı.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Ekonomist Ömer Hakan Baki iş birliği ile düzenlenen "Yeni Nesil Satış Stratejileri ile Ürünlerinizi Doğru Müşteriye Ulaştırmanın 5 Etkili Yolu" konulu eğitim gerçekleştirildi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz ile iş dünyası temsilcilerinin katılım gösterdiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Katılımcıların geleceğin satış dünyasına adım atmaları ve ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaları için düzenlenen bu etkinlikte, yapay zekanın sunduğu yenilikçi satış stratejilerini yakından tanıma fırsatını buldu.

Online Satış ve Pazarlama Strateji Uzmanı Baki gerçekleştirdiği sunumda, “Dijital pazarlama ve satış dünyasında öne çıkmak, ürünlerinizi doğru kitlelere ulaştırmak için gerekli bilgileri edineceğimiz bu buluşma, işinizi ve satışlarınızı bir üst seviyeye taşımak adına bir dönüm noktası olacaktır. Geleceğin satış dünyasında yapay zeka teknolojisinin rolü, ürünlerinizi dijital zirveye taşımada ve geleceğin satış trendlerini belirlemede önemli yer edinecektir" dedi.

Yapay zeka teknolojisi konularında bilgiler verilen etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.