KIZINA BAKABİLMEK İÇİN ANNESİ İŞİ BIRAKTI

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2019 - 14:41, Güncelleme: 06.04.2019 - 14:41 4291+ kez okundu.
 

KIZINA BAKABİLMEK İÇİN ANNESİ İŞİ BIRAKTI

Denizli’ Merkezefendi ilçesinde Karman Mahallesi’nde yaşayan Lösemi hastası 15 yaşındaki Sıla Yılmaz Dürnel kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.
Çok küçük yaşlarda Lösemi Hatalığı ile tanışan Sıla Yılmaz Dürnel  şu an 15 yaşında.  Pamukkale Hastanesi’nde kemoterapi gören Sıla Yılmaz Dürnel’in annesi Şükriye Dürnel kızına bakabilmek için uzun süredir çalıştığı işinden ayrıldı. İşten ayrılması ve kızının hastane masrafları olunca ekonomik sıkıntıya düştü. Bir de babanın hayatta olmaması eklenince her şey daha kötüye gitti. Şimdi anne ve kız kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor.  15 Şubat’tan beri Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi gören kızı Sıla Yılmaz için işinden ayrıldığını söyleyen Dürnel, “Ben kızıma bakabilmek için işimden ayrıldım, 15 yaşında yaşam enerjisi ve güler yüzlü dolu dolu bir kızım var. Babası ile ayrıldık, ayrıldıktan sonra da babası vefat etti. 15 Şubat’tan beri burada kızımın yanında duruyorum, çalıştığım işyerinden ayrıldım. Hastane’de tedavi devam ediyor, ama masraflar beni düşündürüyor” dedi. İsteğinin kızının bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu söyleyen anne Dürnel,  kendilerine uzatılacak yardım elini beklediklerini ifade etti. Annesine ulaşmak isteyenler için telefon numarası 0536 692 69 2
Denizli’ Merkezefendi ilçesinde Karman Mahallesi’nde yaşayan Lösemi hastası 15 yaşındaki Sıla Yılmaz Dürnel kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Çok küçük yaşlarda Lösemi Hatalığı ile tanışan Sıla Yılmaz Dürnel  şu an 15 yaşında.  Pamukkale Hastanesi’nde kemoterapi gören Sıla Yılmaz Dürnel’in annesi Şükriye Dürnel kızına bakabilmek için uzun süredir çalıştığı işinden ayrıldı. İşten ayrılması ve kızının hastane masrafları olunca ekonomik sıkıntıya düştü. Bir de babanın hayatta olmaması eklenince her şey daha kötüye gitti. Şimdi anne ve kız kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor.  15 Şubat’tan beri Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi gören kızı Sıla Yılmaz için işinden ayrıldığını söyleyen Dürnel, “Ben kızıma bakabilmek için işimden ayrıldım, 15 yaşında yaşam enerjisi ve güler yüzlü dolu dolu bir kızım var. Babası ile ayrıldık, ayrıldıktan sonra da babası vefat etti. 15 Şubat’tan beri burada kızımın yanında duruyorum, çalıştığım işyerinden ayrıldım. Hastane’de tedavi devam ediyor, ama masraflar beni düşündürüyor” dedi.
İsteğinin kızının bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu söyleyen anne Dürnel,  kendilerine uzatılacak yardım elini beklediklerini ifade etti.
Annesine ulaşmak isteyenler için telefon numarası 0536 692 69 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.