Otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı, sürücü kaçtı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 08:51, Güncelleme: 21.12.2023 - 06:04 1344+ kez okundu.
 

Otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı, sürücü kaçtı

Otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı, sürücü kaçtı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yolda karşıya geçmeye çalışan iki yayaya otomobili ile çarpıp ağır yaralayan sürücü, arkasından bakmadan kaçtıktan kısa bir süre sonra yakayı ele verdi.Kaza, dün akşam saat 19.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan A.Ü.D. ve M.Y.B. isimli iki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaya metrelerce havaya uçtuktan sonra yola savruldu. Kazanın ardından iki yaya kanlar içerisinde ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan iki yaralıdan biri olan M.Y.B. isimli yayanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazaya karıştıktan sonra kaçan otomobil sürücüsü ise yaklaşık 1 saat sonra otomobiliyle yakayı ele verdi. İfade işlemleri için sürücü karakola götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı, sürücü kaçtı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yolda karşıya geçmeye çalışan iki yayaya otomobili ile çarpıp ağır yaralayan sürücü, arkasından bakmadan kaçtıktan kısa bir süre sonra yakayı ele verdi.

Kaza, dün akşam saat 19.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan A.Ü.D. ve M.Y.B. isimli iki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaya metrelerce havaya uçtuktan sonra yola savruldu. Kazanın ardından iki yaya kanlar içerisinde ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan iki yaralıdan biri olan M.Y.B. isimli yayanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazaya karıştıktan sonra kaçan otomobil sürücüsü ise yaklaşık 1 saat sonra otomobiliyle yakayı ele verdi. İfade işlemleri için sürücü karakola götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.