Buldan Basket fair play ödülünü aldı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2024 - 16:02, Güncelleme: 08.01.2024 - 21:35 3540+ kez okundu.
 

Buldan Basket fair play ödülünü aldı

Buldan Basket fair play ödülünü aldı
Denizli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Buldan Basket takımı fair play ödülüne layık görüldü. Buldan’ın basketboldaki temsilcisi Buldan Basket takımına, Denizli Basketbol Ligi’nde oynadığı maçlardaki centilmen tavırlarından dolayı fair play ödülü verildi. Takım tarafından yapılan açıklamada, “Sporun dostluk ve kardeşlik içinde yapılması gerektiğini bizler hep söylüyoruz. Oynadığımız tüm maçlarda önce centilmenlik anlayışını kendimize ilke edindik ve bu ödüle layık görüldük. Takımımıza fair play ödülünü layık gören Denizli Basketbol Ligi temsilcilerine ve bizlere her zaman destek veren tüm taraftarlarımıza, sponsorlarımız olan teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.
Buldan Basket fair play ödülünü aldı

Denizli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Buldan Basket takımı fair play ödülüne layık görüldü.
Buldan’ın basketboldaki temsilcisi Buldan Basket takımına, Denizli Basketbol Ligi’nde oynadığı maçlardaki centilmen tavırlarından dolayı fair play ödülü verildi. Takım tarafından yapılan açıklamada, “Sporun dostluk ve kardeşlik içinde yapılması gerektiğini bizler hep söylüyoruz. Oynadığımız tüm maçlarda önce centilmenlik anlayışını kendimize ilke edindik ve bu ödüle layık görüldük. Takımımıza fair play ödülünü layık gören Denizli Basketbol Ligi temsilcilerine ve bizlere her zaman destek veren tüm taraftarlarımıza, sponsorlarımız olan teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.