MHP, Buldan’da Başkan Şevik ile yola devam etmiyor

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2024 - 14:20, Güncelleme: 15.01.2024 - 13:41 2535+ kez okundu.
 

MHP, Buldan’da Başkan Şevik ile yola devam etmiyor

MHP, Buldan’da Başkan Şevik ile yola devam etmiyor
DENİZLİ (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), mevcut Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik’i yeniden aday göstermedi. MHP’nin Buldan adayı Mesut Sarıbaloğlu olarak açıklandı.MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 3 il, 10 büyükşehir ilçe ve 42 ilçe olmak üzere ismi kesinleşen 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı. Açıklanan listeye göre; MHP’li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden aday gösterilmedi. AK Parti’nin aday çıkarmayacağı ilçelerden Buldan’da, Mesut Sarıbaloğlu Cumhur İttifakı’nın adayı olarak ilan edildi.
MHP, Buldan’da Başkan Şevik ile yola devam etmiyor
DENİZLİ (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), mevcut Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik’i yeniden aday göstermedi. MHP’nin Buldan adayı Mesut Sarıbaloğlu olarak açıklandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 3 il, 10 büyükşehir ilçe ve 42 ilçe olmak üzere ismi kesinleşen 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı. Açıklanan listeye göre; MHP’li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden aday gösterilmedi. AK Parti’nin aday çıkarmayacağı ilçelerden Buldan’da, Mesut Sarıbaloğlu Cumhur İttifakı’nın adayı olarak ilan edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.