Aranan şüpheliler şekilden şekle girdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2023 - 14:53, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:41 1249+ kez okundu.
 

Aranan şüpheliler şekilden şekle girdi

Aranan şüpheliler şekilden şekle girdi
Denizli’de aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şüphelilerden kimi baza altında kimi balkonda otururken yakalandı.Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde aranan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlar çerçevesinde 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 11, 5 ile 10 yıl arası 2, 10 ile 20 arası 2 ve 20 yıl üzeri 1 olmak üzere toplamda 16 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin baza altına saklandığı görüldü. Bir şahsın ise balkonda oturarak saklanmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar cezaevine gönderildi.
Aranan şüpheliler şekilden şekle girdi
Denizli’de aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şüphelilerden kimi baza altında kimi balkonda otururken yakalandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde aranan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlar çerçevesinde 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 11, 5 ile 10 yıl arası 2, 10 ile 20 arası 2 ve 20 yıl üzeri 1 olmak üzere toplamda 16 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin baza altına saklandığı görüldü. Bir şahsın ise balkonda oturarak saklanmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.