Bu projeleri ilk kez duyacaksınız

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.03.2024 - 00:28, Güncelleme: 23.03.2024 - 00:42 1387 kez okundu.
 

Bu projeleri ilk kez duyacaksınız

Yenilikçi projeleriyle seçim sürecinde dikkatleri üzerine çeken Sema Silkin Ün, bu sefer gençleri sevindirecek vizyon çalışması olan “Kuluçka merkezleri ve melek belediyecilik” projesini kamuoyu ile paylaştı.
Gelecek ve Saadet Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün, genç ve dinamik ruhunu daha da ileriye taşıyacak, genç girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak devrimsel bir adımla gündeme geldi. Projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Ün’ün son açıkladığı proje, Sadece Denizli değil, Türkiye açısından da tek olarak nitelendirilen "Denizli'ye Kuluçka Merkezleri ve Melek Belediyecilik" projeleri oldu. İnovasyon ve girişimcilik ruhunun şehirlerin ve ülkelerin ekonomik kalkınmasının itici gücü haline geldiği günümüzde yenilikçi fikirleriyle şimdiden seçim sürecine damgasını vuran Sema Silkin Ün, Denizli'nin bu potansiyeli en üst düzeyde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Denizli genelinde kurulacak kuluçka merkezleri ile genç girişimcilere ofis alanı sunmanın ötesinde, iş modeli geliştirme, mentörluk ve finansal destek gibi kritik destekler sağlanacak. “BIR FIKRI OLANLARI BEKLIYORUZ” Kampanyasıyla gençler, kadınlar, esnaflar, kısacası tüm Denizli’nin dikkatini çeken Ün, "Bir fikriniz mi var? O zaman Denizli'nin kuluçka merkezlerinde doğru yerdesiniz. Burada, fikrinizi işe dönüştürmenize, pazarınızı bulmanıza ve işinizi büyütmenize yardımcı olacağız. Bu projeler, Denizli'yi sadece ulusal değil, uluslararası bir girişimcilik merkezi haline getirme hedefi taşıyor. Kuluçka merkezleri ve melek yatırımcılık projeleri ile Denizli, ekonomik kalkınmasını hızlandıracak ve gençlerin yenilikçi projelerle dünya sahnesinde yer almasını sağlayacak bir altyapı sunuyor” dedi. SADECE DENİZLİ İÇİN DEĞİL TÜRKİYE AÇISINDAN DA BİR İLK! Ün'ün "Melek Belediyecilik" konsepti ise yerel yönetimlerde bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu projenin amacı, Denizli'deki yenilikçi projeler ve girişimler için melek yatırımcı ağını genişletmek. Ün, "Yerel ve ulusal melek yatırımcılarla iş birlikleri kurarak, Denizli'nin girişimcilik potansiyelini destekleyeceğiz ve yeni iş fırsatları yaratacağız," diye belirtiyor. Sema Silkin Ün, gençlerin başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu vurgulayarak, "Denizli üretecek, dünya tanıyacak," sloganıyla gençleri ve girişimcileri heyecanlandırıyor. Denizli'nin geleceğe hazır olduğunu ve hayallerin gerçekleştirilmesi için birlikte adım atılması gerektiğini belirten Ün, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasında genç girişimcilerin önemli bir rol oynayacağının altını çiziyor. Bu yenilikçi projelerle, Sema Silkin Ün, Denizli'nin sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da zenginleşeceğine işaret ediyor. Denizli'nin gençleri, bu desteklerle hayallerine bir adım daha yaklaşırken, şehir uluslararası bir girişimcilik ve inovasyon merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.,
Yenilikçi projeleriyle seçim sürecinde dikkatleri üzerine çeken Sema Silkin Ün, bu sefer gençleri sevindirecek vizyon çalışması olan “Kuluçka merkezleri ve melek belediyecilik” projesini kamuoyu ile paylaştı.

Gelecek ve Saadet Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün, genç ve dinamik ruhunu daha da ileriye taşıyacak, genç girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak devrimsel bir adımla gündeme geldi. Projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Ün’ün son açıkladığı proje, Sadece Denizli değil, Türkiye açısından da tek olarak nitelendirilen "Denizli'ye Kuluçka Merkezleri ve Melek Belediyecilik" projeleri oldu. İnovasyon ve girişimcilik ruhunun şehirlerin ve ülkelerin ekonomik kalkınmasının itici gücü haline geldiği günümüzde yenilikçi fikirleriyle şimdiden seçim sürecine damgasını vuran Sema Silkin Ün, Denizli'nin bu potansiyeli en üst düzeyde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Denizli genelinde kurulacak kuluçka merkezleri ile genç girişimcilere ofis alanı sunmanın ötesinde, iş modeli geliştirme, mentörluk ve finansal destek gibi kritik destekler sağlanacak.

“BIR FIKRI OLANLARI BEKLIYORUZ”
Kampanyasıyla gençler, kadınlar, esnaflar, kısacası tüm Denizli’nin dikkatini çeken Ün, "Bir fikriniz mi var? O zaman Denizli'nin kuluçka merkezlerinde doğru yerdesiniz. Burada, fikrinizi işe dönüştürmenize, pazarınızı bulmanıza ve işinizi büyütmenize yardımcı olacağız. Bu projeler, Denizli'yi sadece ulusal değil, uluslararası bir girişimcilik merkezi haline getirme hedefi taşıyor. Kuluçka merkezleri ve melek yatırımcılık projeleri ile Denizli, ekonomik kalkınmasını hızlandıracak ve gençlerin yenilikçi projelerle dünya sahnesinde yer almasını sağlayacak bir altyapı sunuyor” dedi.

SADECE DENİZLİ İÇİN DEĞİL
TÜRKİYE AÇISINDAN DA BİR İLK!

Ün'ün "Melek Belediyecilik" konsepti ise yerel yönetimlerde bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu projenin amacı, Denizli'deki yenilikçi projeler ve girişimler için melek yatırımcı ağını genişletmek. Ün, "Yerel ve ulusal melek yatırımcılarla iş birlikleri kurarak, Denizli'nin girişimcilik potansiyelini destekleyeceğiz ve yeni iş fırsatları yaratacağız," diye belirtiyor. Sema Silkin Ün, gençlerin başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu vurgulayarak, " Denizli üretecek, dünya tanıyacak," sloganıyla gençleri ve girişimcileri heyecanlandırıyor. Denizli'nin geleceğe hazır olduğunu ve hayallerin gerçekleştirilmesi için birlikte adım atılması gerektiğini belirten Ün, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasında genç girişimcilerin önemli bir rol oynayacağının altını çiziyor. Bu yenilikçi projelerle, Sema Silkin Ün, Denizli'nin sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da zenginleşeceğine işaret ediyor. Denizli'nin gençleri, bu desteklerle hayallerine bir adım daha yaklaşırken, şehir uluslararası bir girişimcilik ve inovasyon merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.,

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.